TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Üst katlar hala karanlık.

Arkadaşlar Stadın solmuş ruhsuz ışık konusuna son noktayı koyuyorum.. kazakistan maçında stadda olan birisi olarak ve bu işi gerçekden bilen birisi olarak 3. maddede açıklayacam

1. Stad çatısında yanan beyaz kaliteli ışıkların yanlarında, anlamsızca trübünlere dönük mahalle aralarındaki yeşil dandik spot ışıklar mevcutt.

2. Trübünlere dönük vaziyette aşırı derece yanmayan spotlar var. gerçi yansa bile yeşil renkteki dandik kalitesiz spot onlarda .

3 . Stad çatısı kaplaması çok dandik bir malzemeden kaplandığı içn ışık etrafa dağılmıyor sanki gölge gibi karanlık bir ortam havası veriyor.

... ÇÖZÜM

ACİLEN trübüne dönük trübün aydınlatmalarını Sıcak ( sarı ) spotlarla değiştirilmeli renk cümbüşü olmalı.

ve ileride maddi kaynak yaratılıp dedemin köy evindeki çatı gibi kaplanan o stad çatısının altını güzel kaliteli bir kaplama ile kaplanmalı...

DSMART ın liverpool maçındaki o güzel nezih görüntü içinde... Kameralarda KELVİN ayarı diye bir ayar vardır. her görüntü yönetmenine göre değişir o ayar.. DSMART görüntü yönetmenide o maçda kelvin ( resim sıcaklık ayarı ) ayarını çok sıcak renklere ortlama 6000 kelvin gibi kullandığı için tv de güzel bir görüntü gözüktü.. LİGTV de aynı görüntüyü kendi kameralarıyla da verebilir ama tabii dediğim gibi Her iş görüntü yönetmenin görüntü ayarlarına bağlı

Aslantepe.biz de yazmışlar Kazakistan maçındaki aydınlatma için...

Kaldırsınlar ağbicim. kadıköy'de nasıl yapıyorla koltukları bizde öyle yapalım 70.000 kişilik stad olsun. Bilmem ne kriterleri fln diye 2 koltuk arasında 1 koltuk boşluk var

koltukları sarı yapsınlar o kırık yeri renklensin stad ya

turnikeler kalkmalı.Yığılma olacaksa metroda olsun.Ben şahsen tribünlerin karanlık olmasından şikayetçi değilim.O kadarda karanlık değil.Florasan tarzı ışıklandırmanın değişmesi gerektiğini düşünüyorum.Türkiye Kazak maçında sanki değişmiş gibi geldi ama stadta görmek lazım.tv den izlediğinde sanki çokta gürültü yokmuş gibi geliyor.Bunun bi problem oldugunu düşünüyorum.Ve burda hiç göremedim.Stadta çalan müzikler,stad spikerinin anonsları duyulmayacak seviyede az.Koskoca görkemli stadımız var kolonlar tırt.Stad spikeri kadroları sayarken,tribünlerin yarısı duymuyor.

Isiklandirmanin disinda o hayvani merdiven bosluklarini bi daraltsinlar yahu. Juventus yeni stat yapti iste, kriter mriter demiyorlar. Bizim merdiven bosluklari cok abartili, cok genis, cok sacma

Isiklandirmanin disinda o hayvani merdiven bosluklarini bi daraltsinlar yahu. Juventus yeni stat yapti iste, kriter mriter demiyorlar. Bizim merdiven bosluklari cok abartili, cok genis, cok sacma

En çok takıldığım konulardan biri dış cephe ve çatı ile birlikte. Geniş,fazla ve düzensiz.Tribün bütünlüğünü ve stad boşken görüntüyü çok bozuyor.

Merdiven boşluklarını daraltsalar ve diğer gereksiz boşlukları doldursalar 60 binden fazla olur stad kapasitesi. Şükrü Saraçoğlu stadından 1.5 kat daha yüksek , daha büyük bir stadımız var ama koltuk sayısı aynı hemen hemen :( çok fazla boşluk olduğu için stadımızda

beyler kaleci bendim

bayanlara futbol çok yakışıyor..

Bu ne saçma bir Penalti organizasyonu yahu..

Benim bildigim bu tür yarisma daha az katilimci arasinda ve devre arasinda Galatasaray'in yedek Kalecisine atilir.. Atmosfer bambaska oluyor ve Seyirci içinde 30-40 bin kisinin önünde unutulmaz bir an oluyor..

Bu ne saçma bir Penalti organizasyonu yahu..

Benim bildigim bu tür yarisma daha az katilimci arasinda ve devre arasinda Galatasaray'in yedek Kalecisine atilir.. Atmosfer bambaska oluyor ve Seyirci içinde 30-40 bin kisinin önünde unutulmaz bir an oluyor..

kesinlikle aynı fikirdeyim organizasyonlar devre arasında olmalı (uzun süreli bir yarısma olduğu için veya hakemler izin vermediği için maç önüne alınmış olabilir)

kesinlikle aynı fikirdeyim organizasyonlar devre arasında olmalı (uzun süreli bir yarısma olduğu için veya hakemler izin vermediği için maç önüne alınmış olabilir)

Almanya´da bu Organizasyonu ben 16 Yildir biliyorum... 3-4 Kisi Devre arasinda geliyor Penalti Noktasina, Kaleye yedek Kaleci geciyor.. Cok Zevkli oluyor güzelde hediyeler var.. Penalti atan kisiler Bilet numarasina göre Kura da belli oluyor.. Bilgisayar Bilet numarasini söylüyor, o Bilet numarali da gelip Penaltisini cekiyor :)

Geri
Üst Alt