TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

1.Loca kirasını biz almadık Abdurrahim Albayrak ta söylemişti localar TFF nin hizmetinde falan diye.

2.Bence klübelerin önünün reklam panoları ile kapatılması son derece yanlış...

olayi anlamamissin. alman kanali mac yayinini karsi taraftan yayin yaptigi icin oraya led ekranlar konuldu.

alman televizyonundan maçın özeti.

[video=youtube;_vSxFiGJtOw]https://www.youtube.com/watch?v=_vSxFiGJtOw[/video]

lig tv'de de ntv'de de daha karanlık görünüyor sanki stadyum. halbuki bu adamlarda daha güzel. :D

Oha daha yeni gördüm şaşırdım bir an bizim stad mı dedim valla :D Almanlar çok iyi çekim yapmış.Keşke LigTv de adam bir locadan yayın yapsa çok hoş seyretmesi bayıldım Almanların çekimine.Ayrıca reklam panoları köşeli falan çok iyi duruyo.Ve neden reklam panolarımız bu çekimde ki gibi değil normalde? Böylesi daha iyi bence.Normal maçlarada bu panolardan koysunlar ya.

Acaba şu trübünlerde ki duvarlar sarıya falan mı boyansa ya sarı kırmızı rengi arttırmak lazım stadta.

Oha daha yeni gördüm şaşırdım bir an bizim stad mı dedim valla :D Almanlar çok iyi çekim yapmış.Keşke LigTv de adam bir locadan yayın yapsa çok hoş seyretmesi bayıldım Almanların çekimine.Ayrıca reklam panoları köşeli falan çok iyi duruyo.Ve neden reklam panolarımız bu çekimde ki gibi değil normalde? Böylesi daha iyi bence.Normal maçlarada bu panolardan koysunlar ya.

Türk yayını diğer taraftan çekim yapıyordu alman yayını diğer taraftan çekim yapıyordu yani türkiyeden izleyince gomezin attığı ilk gol sol kaleye denk geliyor bu videodan izleyince sağ kaleye geliyor fark bu yüzden.Stadın yedek klübesi tarafındada reklam panoları vardı tamamen saran reklam panosu vardı bu sayede alman kameralarının çektiği taraf yedek klübelerinin önündeki almanca reklamları görüyor türk kameraları ise normal türk reklam panolarını görüyor.

Muazzam bir Fark vardi Yayinda.. Maçi ARD den izledim ve çok büyük keyif aldim.. LiGTv bu yayini örnek alsa..

2jecsax.jpg

24802437.jpg

77058153.jpg

Hastane insaati tamamlandiginda , devlet stadin da yanindan gecerek hastane tarafindan da kullanilacak yollarin hukuksal sorunlarini cozmek zorunda. Bu yuzden yollarin yapilmasi stat icin bir muamma ise de hastane icin bir zaruri ihtiyac. Dolayisiyla size daha once de soylemistim o yollar mutlak olarak yapilacak. Yalniz yollarin tamamiyle bitmesi ,suanki mac cikisi cilesini maksimum 5% etkiler olumlu yonden. Cunku problem stadi ozel arac ile terk etmek isteyenlerden kaynaklanmiyor. Zaten otopark full e yakin , ekstra arac girmeyecek stada , giremeyecek.

Esas ulasim problemi yuruyerek ama metroya girmeden saga sola yuruyus yollari ve tem in karsisina gecebilmesi ile ve otobus tasimaciliginin cesitlenerek artmasi ile cozulur . Yollar solda sifir bir problem.

Ust gecit , yurume yolu ve otobus. Sorunlar bunlarla cozulur. Yollar ise hastane bittiginde zaten stadi kapsayacak sekilde yapilacak cunku hastaneden cendere yoluna cikacak yolu stadin da mecburen yamacindan gececek.

Bu Almanların Fotoğraf Makinaları bile başka :o.

Son fotoğraflar çok iyi abi. Türkiye teknolojide fazla geride. :D

Inanilmaz

06790571424291837387.jpg

Gerçekten yapı olarak muhteşem bir stadımız var. Stadın iskeleti harika. Makyaj bakımından ise yetersiz...

Bir de bu stad kapasite olarak 52 bini hak etmiyor,daha fazla olması lazım; fakat tabi ki dolduramama gibi bir sorun olduğundan bu noktayı geçiyoruz.

Şükrü Saraçoğlu mimari felaketiyle bu stadı karşılaştırmak felaket olur. Kapasite olarak da aynı sanan cahil kuş topluluğuna şu resimlere bakarak,gönül gözlerini kapatmalarını tavsiye ediyorum :)

Emirates Arena ile aynı gibi. tek fark onlarınkinin kapasitesi daha büyük

Liverpool maçı öncesi.Tribünler bu haliyle daha gerçekçi.

Resimler'de gordugum kadariyla su stad isiklandirmasi sorunu bu resimler'de gordugum kadariyla hic bir problem yok?? Ben Amsterdam Arenada stad gorevlisi olarak calisiyorum bukadar isik Amsterdam Arenada bile yok . Bence sorun kameralarda renktas'lar gordugunuz gibi alman kanallarinda bile stadiimiz acayip kaliteli gozukuyur tribun karanligi denen bir sey yok bence sorun Yayinci kurulusun'da hic kalite yok .

Resimler'de gordugum kadariyla su stad isiklandirmasi sorunu bu resimler'de gordugum kadariyla hic bir problem yok?? Ben Amsterdam Arenada stad gorevlisi olarak calisiyorum bukadar isik Amsterdam Arenada bile yok . Bence sorun kameralarda renktas'lar gordugunuz gibi alman kanallarinda bile stadiimiz acayip kaliteli gozukuyur tribun karanligi denen bir sey yok bence sorun Yayinci kurulusun'da hic kalite yok .

Işıl ışıl stat, insanın gözünü alıyor bile diyebiliriz. Dediğin gibi yayıncıdadır sorun.

Stat harika ama koltuk düzeni çok kötü onun halledilmesi lazım.Kale arkalarındaki koltuklarda ve kapalı tribündeki koltuklarda belirli bir düzen yok.

Geri
Üst Alt