TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Derbiye kadar maraton tribünlerinede tel örgüler gelecekmişşşş.

Koltuklar arasi su "anormarlikler" daha sonra düzelecek mi? Bence cok garib bir görüntü veriyor.

Koltuklar arasi su "anormarlikler" daha sonra düzelecek mi? Bence cok garib bir görüntü veriyor.

Yukarıda Galatasaray Sözlük den alıntı bir yazı var orada her sorunun cevabı var.

tel örgüler, merdiven genişlikleri, üst tribünlerin kış aylarında çok soğuk olduğu gibi yapısal bir takım rahatsızlıklar olduğunu da biliyoruz. stadımız 2014 uefa kriterlerine uygun bir şekilde inşaa edilmiştir. merdiven genişlikleri, üst tribünlerde her koltuğun önünde yer alan demir bariyerler gibi bir takım gözünüze çarpan sıradışı uygulamalar bu kriterler gereğidir. bunların değiştirilmesi ileride stadımızın akredite olmasında ciddi sorunlar yaratabilir. ancak kurallar çerçevesinde geliştirme yapılıp yapılamayacağı le ilgiil incelemeyi yapıyoruz. taraftarımızdan yoğun istek alan kale arkası tel örgülerinin kaldırılması konusunda kısa sürede bir gelişme sağlanması mümkün gözükmemektedir. türkiye futbol federasyonu kulübümüze yazılı olarak doğu ve batı tribünde kaldırılan tel örgülerin tekrar yerlerine konulması gerektiğini bildirmiştir. kale arkalarına konulan ağ da bu direktifin bir sonucudur.

Yukarıda Galatasaray Sözlük den alıntı bir yazı var orada her sorunun cevabı var.

Evet okudum, anladigim sadece ileride izin cikinca Sari Koltuklarla GALATASARAY yazilmasi olacagi. Ama bu "testere" formlarla ilgili bir kisim bulamadim. Yani cok anormal bir görüntü, Almanyada o kadar stada gittim ama böyle asimetric bir dizayn görmedim hic. Eski tip stadlarda bile yok.

... merdiven genişlikleri...gibi yapısal bir takım rahatsızlıklar olduğunu da biliyoruz. stadımız 2014 uefa kriterlerine uygun bir şekilde inşaa edilmiştir

Eger cevabi bu ise tamam, o zaman elbete degisir.

Stadimiz gayet guzel..........simdi Avrupada sav beton disli binalar yapiliyor.Moda boyle!

Tam uzay gemisi AS kompleksimiz!!!

Birde akillilara deyeyim.........avrupanin mimari acidan en iyi stadi !

Akustik ve gorus acisi icin hic bahsetmeyecem!!!!!!

:sgr: :sgr:

oralarda ozellikle devre arasinda yigilmationlar oluyor. insanlara dirsek atarak gecmek zorunda kaliniyor. bunu dusunerek yaptilarsa, hleal olsun :yenieek: :ka19: :ka21:

Yuh ya kale arkası ağları yeterince rahatsız ediyordu zaten.Maratondaki tel örgüleri tekrar takacaklarmış birde?

Saraçoğlunda niye hiçbirşey yok?Kodğmun federasyonu.

Şerefsiz federasyon takmış bize niye sadece bizim statta olacakmış o tel örgüler

tel örgü olayı nerden çıktı şimdi

Şu Stad Geliştirme Üyesinin yazısını okudum.

Nedeni çözemediğim bir şekilde herşey için bir bahane var. Dış beton görünümü, akustik, ulaşım ve diğer bıdıbıdılar. Ama her seferinde "maalesef uygun değil", "maalesef proje bu", maalesef değişiklik zor" , maalesef ...."...

Sıktı bu artık. Anlaşıldı durum. Yatırım yapılmayacak stada. Para aksın yeter. Gerçekten inanmıyorum. Ne olursa top hep birilerine atılıyor. Bu noktada eleştiriyorum Yönetimimizi.

Bu tel örgü fenerin stadında yoksa, bizim stadda da olmamalı.Hem saha basanlarda onlar.

Hakem faciaları için tedbir alıyorlardır...

bu yaya yolu ne durumda bitti mi ?

Dünkü kamera açısı daha öncekilerden daha iyiydi sanki...Ya da bana öyle geldi...

tel örgü berbat duruyo :( stad ingiliz stadları gibi ama o tel örgü kalkarsa onlarınkine daha çok benzicek.

o değil de ışıklandırmalar iyileşmiş sanki.

Geri
Üst Alt