TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Full koltuk olmasına da gerek yok eğer yapıyı bozacaksa.Orası kırmızı renkte pano ile kaplansa da olur.Yani çeşitli çözümler üretilebilir.

Ayrıca şu dış cepheye el atılmayacak sanırım.

Bir de merdiven boşluklarının renklendirmesi daha iyi yapılabilir.Bu sarı cırtlak duruyor ki ben illa sarının yapılması konusunda da ısrarcı biri değilim. Uygunluk çok önemli. Sonuç olarak kırmmızının baskın renk olması da makbuldür

Yani hemen herşeyin bir çözümü var,önemli olan el atmak,girişim için niyetli olmak.

İnce işcilik icin mesela stada Galatasaray yazısı ekstra loca yapma fikri stad kapasitesinin büyütülmesi falan anca stadın devir teslimi yapılınca olacak işler..

Şimdi 14 tane koltuk var

Kadro 18 kişilik 7 kişi yedeklerden oturacak

kaldı 7

Fatih Hoca Ü.Davala H.Şaş Oturacak (gerçi FT hep ayakta)

Kaldı 4

1 tane tercümanımız var o otuacak kaldı 3

2 tane sağlık ekibi oturusa

Geriye kalır 1 koltuk

Bu koltuga kim oturacak ??

Taffarel :)

off offf

arkadaş sarı ile kırmızının yer değiştirmesi lazım

şu zihniyet bi türlü değişmedi..

karşıdan bakınca sarı solda kırmızı sağda olmalı.

Dikkatin için teşekkürler Onur...

Şu işi yapan adamlar işine hiç mi dikkat etmezler anlamıyorum !

Sıralama Sarı-Kırmızı şeklinde olacak.

İnce işcilik icin mesela stada Galatasaray yazısı ekstra loca yapma fikri stad kapasitesinin büyütülmesi falan anca stadın devir teslimi yapılınca olacak işler..

Doğrudur o da var ya. Şu devir teslim olayı gerçekleşince bir fikir kulübü oluşturulsa güzel şeyler ortaya çıkabilir. Büyük şirketler bu tür şeylere girişiyorlar ki Galatasaray da taraftarın sesine kulak veren bir kulüp.

Doğrudur o da var ya. Şu devir teslim olayı gerçekleşince bir fikir kulübü oluşturulsa güzel şeyler ortaya çıkabilir. Büyük şirketler bu tür şeylere girişiyorlar ki Galatasaray da taraftarın sesine kulak veren bir kulüp.

Tabi tabi daha stadımızın cok eksigi var bencede Ama su soguk olayı trafik olayıyla beraber öncelik tasıyan bir olay formamla mac izlemek istiyorum

Stadın Devir işi 1-2 ay önce 3-4 ay sürer denilmişti..

Çok merak ediyorum ne zaman bitecek bu devir işi... Bürokratik işlemler bitene kadar sarı kırmızı renklere hasret kalacağız stadımızda.

Stadın Devir işi 1-2 ay önce 3-4 ay sürer denilmişti..

Çok merak ediyorum ne zaman bitecek bu devir işi... Bürokratik işlemler bitene kadar sarı kırmızı renklere hasret kalacağız stadımızda.

Taraftarlar stattan çıkışta zorluk yaşadıklarını dile getiriyor. Bununla ilgili nasıl bir çözüm bulunabilir?

Burada fiziki zorluklarımız var. Stadımızın planlanmasından kaynaklanmıyor. Stadımız bu konuda dünya standartlarında. Ancak bizim özellikle yollarımız, iletişim sistemimiz şu anda maalesef stadın devir teslimi yapılmadığı için henüz üzerine gidebildiğimiz çalışmalar değil. Bekliyoruz. Şu anda devir teslim işlemleri devam ediyor ama çok yavaş yürüyen bir prosedür bu. Tahmin ediyorum ki Ekim ayının sonuna kadar inşallah bu gerçekleşir. Biz de gerekli yatırımlarımızı imkanlarımız nispetinde yaparız.

Başkan Ünal Aysal, GSTV'ye Özel Açıklamalarda Bulundu - 28.08.2012 18:46 (RÖPORTAJLAR) / Galatasaray.org

Taraftarlar stattan çıkışta zorluk yaşadıklarını dile getiriyor. Bununla ilgili nasıl bir çözüm bulunabilir?

Burada fiziki zorluklarımız var. Stadımızın planlanmasından kaynaklanmıyor. Stadımız bu konuda dünya standartlarında. Ancak bizim özellikle yollarımız, iletişim sistemimiz şu anda maalesef stadın devir teslimi yapılmadığı için henüz üzerine gidebildiğimiz çalışmalar değil. Bekliyoruz. Şu anda devir teslim işlemleri devam ediyor ama çok yavaş yürüyen bir prosedür bu. Tahmin ediyorum ki Ekim ayının sonuna kadar inşallah bu gerçekleşir. Biz de gerekli yatırımlarımızı imkanlarımız nispetinde yaparız.

Başkan Ünal Aysal, GSTV'ye Özel Açıklamalarda Bulundu - 28.08.2012 18:46 (RÖPORTAJLAR) / Galatasaray.org

Bizim ülkede bürokrasi ile bitecek bir iş için Ekim-2012 sonu deniliyorsa Mart-2013 gibi devir teslim biter.

Stadın acık olan yerleri kapancak ve koltuklara alttan ısıtma yapılacak bütcesi hazırlandı..

Ünal Aysal

Son zamanlarda duydugum en güzel haber:tiphat:

Açık yerleri kapanacak derken tribün ile çatı arasındaki boşlukları mı kastetti ?

Bunun videosu var mı ?

Açık yerleri kapanacak derken tribün ile çatı arasındaki boşlukları mı kastetti ?

Bunun videosu var mı ?

Stadın çatıyla ilgili kısımlarına bir panel yapma imkanınız var mı?

Bunu yönetim kurulumuzla 15 gün evvel konuştuk. Kararını da aldık. Bütün o rüzgar gelen kısmı camla kapatıyoruz. Önümüzdeki günlerde kapatılacak. Bütçesi de ayrıldı. Tahmin ediyorum önümüzdeki iki, üç ay içerisinde kış gelmeden orası bitmiş olur.

Video'da bulmak zor olur bu cevabı :D

Stadın çatıyla ilgili kısımlarına bir panel yapma imkanınız var mı?

Bunu yönetim kurulumuzla 15 gün evvel konuştuk. Kararını da aldık. Bütün o rüzgar gelen kısmı camla kapatıyoruz. Önümüzdeki günlerde kapatılacak. Bütçesi de ayrıldı. Tahmin ediyorum önümüzdeki iki, üç ay içerisinde kış gelmeden orası bitmiş olur.

Video'da bulmak zor olur bu cevabı :D

Sağol Berat bende yeni okudum yazının tamamını resmi siteden...

Çatının rüzgar gelen yerlerinin tamamı kapatılacak deniliyor ama neresi belli değil..

Sağol Berat bende yeni okudum yazının tamamını resmi siteden...

Çatının rüzgar gelen yerlerinin tamamı kapatılacak deniliyor ama neresi belli değil..

Belli usta işte o acık olan oval kesim varya orası işte stadın üstünü kapatcak halleri yok cünkü daha alt yapısı hazır degil oranın

Fotoğraf bu:

MfmoG.jpg

bu ne abi boydan boya.. bi 50 metre daha uzatilsaydi tam olacakmis.. niye ingitlere ligindeki gibi yapmazlar boyle.. arkali arkali mis gibi.. inanilmaz hos duruyor oyle..

Mesela su sekil..

CobraOfficeSeatMisanos.jpg

Dış cephe de bence çok önemli, zamanında Metal Yapı firması tarafından etkileyici bir çalışma yapılacak denildiğinde, adamların sayfasına girip tek tek projelerini filan incelemiştim, nasıl şeyler becerebilirler diye.

Kesinlikle gösterişli bir yapıya ihtiyaç var, dış cephe bunun için son derece önemli, her yönüyle daha etkileyici bir mabed olur.

bu ne abi boydan boya.. bi 50 metre daha uzatilsaydi tam olacakmis.. niye ingitlere ligindeki gibi yapmazlar boyle.. arkali arkali mis gibi.. inanilmaz hos duruyor oyle..

Koltuklardan ziyade kulübe gibi çevrilmesi hiç hoş durmuyor. Dediğin gibi kat kat yapılabilirdi, 3 olmasa da belki 2 kat daha güzel dururdu, buna uygun alan var sanki sağında solunda.

bana göre stadımızın en büyük kusuru, dış cephesindeki beton görüntüdür. bunun acilen değişmesi lazım bana göre. stadın bütün albenisini öldürüyor

Dıs cephede önemli tabiki ama dıs cepheyi yaptın diyelim o sogugu trafigi halletmedikce o stadda rahat rahat mac izleyemezsin..

Stadın çimleri daha 1 ay önce yenilendi, ama iyi durumda gözükmüyor. İç sahadaki 2 maçta da oyuncular kaç kez kayıp düştüler, hele Kasımpaşa maçında Aydın'ın ilk yarıda tam güzel bir orta yapmak üzereyken kayması ve atağın bitmesi gibi olaylar sıkça yaşandı.

Bursa maçında da sahanın durumu hem oyunculara, hem izleyenlere rahatsızlık, güvensizlik yaşatıyordu. Yer-yer kötü kısımlar göze çarpıyor. Haftaya milli maç, arkasından yoğun maç trafiği var ve çim bu tempoda oturur mu? Üstelik sonbahar ve arkasından kışa giriyoruz.

Demin Schalke stadını gösterdiler, çimler yeterli güneş alamadığı için toplanıp dışarıda güneşlendiriliyormuş ve maçtan saatlar önce stada tekrar seriliyor.

Stad görevlileri ve konunun uzmanları daha iyi biliyorlardır, ama zemin 2 maç ile patates tarlasına dönmesi hiç iyi değil.

Geri
Üst Alt