TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Ekli dosyalar

• manchester_stadium_aa221008_cdennisgilbertview1.webp
    manchester_stadium_aa221008_cdennisgilbertview1.webp
    115,2 KB · Görüntüleme: 70
Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Stadın dış cephesi camla kapanmak zorunda, iç duvarlarınada kaplama yapılması lazım bunları niye yapmıyorlar anlamış değilim.

Stadın dış cephesi camla kapanmak zorunda, iç duvarlarınada kaplama yapılması lazım bunları niye yapmıyorlar anlamış değilim.

camla kaplanıp içerden ışıklandırma yapılsa süper görüntüsü olur stadyum. hatta ilk aylarında stada bakayım derken millet kaza yapar o derece yani.

birde stadyumun ihtiyacı tamamının camla kaplanması değil. zaten alt kısımda stadı çevrleyen bir şerit var. o şeritin üst tarafını camla kaplamak lazım. yani dış cephenin yarısını.

camla kaplanıp içerden ışıklandırma yapılsa süper görüntüsü olur stadyum. hatta ilk aylarında stada bakayım derken millet kaza yapar o derece yani.

birde stadyumun ihtiyacı tamamının camla kaplanması değil. zaten alt kısımda stadı çevrleyen bir şerit var. o şeritin üst tarafını camla kaplamak lazım. yani dış cephenin yarısını.

Aynen, camla kaplanıp içerdende sarı,kırmızı ışıklarla aydınlatılıp çok hoş bir görüntü çıkacaktır ortaya, bunu stadı tasarlarken düşünmeleri gerekirdi.

walla zemin isterse asfalt olsun bu stad her sene sana 50 trilyon garanti gelir getiriyo sacma sapan konusmayın

aynen koltuklar ne kadar düzensiz kırık koltuklar var

Para getiriyor da, paranın karşılığı nerede? Ne düzgün bir zemin var, ne düzgün bir dış cephe var, ne düzgün bir aydınlatma var, ne düzgün bir koltuk dizaynı var. Hiç biri yok.

Özellikle stadın içi doluyken o kapkaranlık havası beni aşırı daraltıyor, neden böyle sinema gibi kapkaranlık yapıyorlar anlam veremiyorum.

Koltuk nasıl düzensiz ya bence müthiş duruyor. Güneşli bi günde güzel açıdan çekilmiş bir resim koyun öyle görelim. :ka21:

aga haklısın da henüz 2 sezondur oynuyoruz burda her seyiyle tam oturması icin bi 10 sezon falan geçmesi lazım. yasal izinleri gectim, fiziken de yeni yapı sıkıntılarını hemen göztermez sana. 0 apt dairesi bile aldıgın zaman 1 sene geciyor sistemin %100 oturması icin ki 2000 metrekare yapıdan bahsediyoruz

bu stad ilk etapta yıllık 50 trilyonu saglasın yeter. dıs cephesiydi ambalajıydı vs zamanla olacak seyler. asy'nin inönunun saracoglunun evrim sureci de böyleydi bizimki de böyle olacak yapacak bi sey yok

ama tabi zemin icin acil bir seyler yapılması sart o ayrı konu

Bazılarına da lüks batıyor galiba..Bu stadın koltuklarına düzensiz diyen, Ali Sami Yen için neler der merak ediyorum! Adam akıllı bir stada kavuşmuşuz, kıymetini bilin, başka stadlarla kıyaslayıp çamur atmak için yer aramayın..Elbette eksikleri var, daha açılalı 2 seneyi yeni doldurdu ve bunlarda zamanla düzelecek elbet..

Toki-Talu-Ve o gerizekalı mimarin eseri bu stad ayrıca RTE aklınca bize atar yapıyor hala stadın devri tamamlanmamıs:o

Bazılarına da lüks batıyor galiba..Bu stadın koltuklarına düzensiz diyen, Ali Sami Yen için neler der merak ediyorum! Adam akıllı bir stada kavuşmuşuz, kıymetini bilin, başka stadlarla kıyaslayıp çamur atmak için yer aramayın..Elbette eksikleri var, daha açılalı 2 seneyi yeni doldurdu ve bunlarda zamanla düzelecek elbet..

ASY'nin koltuk düzeni daha iyiydi arenadan.Koltuklar simetrik bir şekilde düzgün biçimde yerleştirilmiş arenada ise bölük pörçük.

6.jpg

keşke bu stadt ali samiyen stadı baz alınarak yapılsaydı.. ali samiyenin modernleşmiş hali mesela bence çok daha güzel olurdu ve ali sami yen ruhunu yaşardık kendi yerimizde olsa dahada iyi olurdu.

Zemini dışında tüm Dünya'nın hayran olduğu bir stadıda kötülüyorsunuz ya. :yenieek:

Tüm dünya stada hayran degil Taraftara hayran

Stada da hayran merak etme. Şu stadın zemini bozulmadan önce yapılan yorumlara bakın. Tek sorunun ulaşım olduğu söyleniyordu. Onun dışında her gelen stadı öve öve bitiremiyordu. Stadın zemini bir gitti, koltuklara bile laf ettiniz. saracoğlu daha iyi tamam.

Stada da hayran merak etme. Şu stadın zemini bozulmadan önce yapılan yorumlara bakın. Tek sorunun ulaşım olduğu söyleniyordu. Onun dışında her gelen stadı öve öve bitiremiyordu. Stadın zemini bir gitti, koltuklara bile laf ettiniz. saracoğlu daha iyi tamam.

Levet abi suan sacmalıyorsun kim diyo saracoglu daha iyi diye?

Milletin ne dedigi beni ilgilendirmiyor benim dedigim beni baglıyor en basından beri stadın bir cok eksigi oldugunu söylüyorum istersen tekrar teker teker yazarım..

Dünyada kimse bizim stada hayran mayran degil kendinizi kandırmayın Dünyada bir allianz arena Emirates donbass arena juve arena webleyy varken kimse dönüpte kıcıyla buraya bakmaz..

Barca bakiyor bizim stada :yenieek:

ama bazilari da yepyeni stad istiyor ya onlari da hayretlerle izliyorum

(her stadin eksigi var ama sen stadi baskalari tarafindan yaptirirsan buda cok normal, o zaman eksikyerleri sonradan ilave edeceksin, bu isler boyledir)

Geri
Üst Alt