TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Koltuk düzeni,çatı ve dış cephe zaten şimdi değil, stadın proje ve yapım aşamasında da eleştiriliyordu. Koltukların daha kaliteli olması isteniyordu misal, ama ilk yıllarda koltukların kırılması durumunda isabetli bir karar olduğu anlaşıldı.

Koltuk düzeni açısından da stad boşken evet fazla aralıklı gibi, yani gözde bir dolgunluk yaratmıyor ama bu önemli değil önemli olan merdiven aralıklarının fazla olması.Bu da bölük pörçük yapıyor bir anlamda tribünleri.Bir diğer etkisi de kapasite ile ilgisi....Koltuk aralığı ve merdiven aralığı bu kadar fazla olmasa stad 60-65 bin kişilik. Saraçoğlu'nda zorlama ile stad kapasitesi 50 bine çıkıyor ve Aslantepe gibi olsa 40-45 bin kişi falan olur.Normalde Saraçoğlu'nda 15 bin kişi falan fazla olması gereken bir stad TT Arena.

Dış cephe mevzusuna hiç girmeyeceğim ben her zaman eleştirmiştim bunu. Ha sade olacaksa ona da varım ama bu şekilde değil.

Stadın en beğendiğim özelliği iskeleti. Harika birşey...Bu aslında en önemli unsur. Bu yüzden makyajla çok daha çekici hale getirilebilir TT Arena...

Stada da hayran merak etme. Şu stadın zemini bozulmadan önce yapılan yorumlara bakın. Tek sorunun ulaşım olduğu söyleniyordu. Onun dışında her gelen stadı öve öve bitiremiyordu. Stadın zemini bir gitti, koltuklara bile laf ettiniz. saracoğlu daha iyi tamam.

ulasim bile kotu diyen nankordur levent abi..

Metro'ya biniyorsun.. stadin onunde iniyorsun.. maç cikisi onca insana ragmen bi sekilde yarim saat içinde taksime ulasiyorsun..

insanlar ne bekliyor acaba.. herkeze stadi kapinin onunde yapamazsin..

stadin yeri iyi, mac gunu ve saatleri trafik maç yuzunden sikismiyor.. sehir içinde degil vs vs..

bizim insanimiz çok nankor.. keske butun stadlari boyle yapsalar istanbulda..

bende ankara da fener maçları için geliyorum stada ilk geldiğim zaman inanamamıştım stadın dışı hala inşaat görüntüsü veriyor kimse bunu görmüyormu anlamadım ama inanılmaz etkilendim içeri girince o ayrı tabi...

pek gitmem. en son gittiğimde donarak eve gelmiştim hiçbir yerimi hissetmiyordum :D

Bu kale arkasindaki taraftara yapilan hayvan muammelesi nedir yahu.

2 metrelik demirlikler yetmezmis gibi birde file yerlestirdiler.

Ilk siradakilar dogru durust mac izlemek icin yukarilara cikiyor, ondan sonra tribun sahaya yakin diye ovunelim.

file iyidir ya gözlüklülere top gelse gözlükler kırılır

trafik buyuk rezalet.atadın karşısından otoparka 1 saat de gidiyorsun,otoparkdan 1 saatte cıkamıyorsun

Baskanın acıklamaları vardı kaplama ısıtma falan ama ortalıkta hicbir hareketlilik yok acaba sezon sonunumu bekliyorlar hala devir olmamıs diyenler var bide:o

Bence arenanın dışı katarda yapılacak olan Al rayyan stadı gibi olmalı sponsor bir firmayla anlaşılıp hem kendi reklamlarını hemde başka reklamlar gösterilerek kulübe ek bir para daha kazandırabiliriz. Belli saatlerde kulübümüzün başarıları efsane maçlar ve klipler gösterilirken akşam saatlerinde sarı ve kırmızı renklere bürünerek güzel bir ambiyans oluşturulabilir.

[video=youtube;HtYUGARoDg8]https://www.youtube.com/watch?v=HtYUGARoDg8[/video]

Evet böylece trafik kazalarının sayısının artmasına da katkıda bulunabiliriz. :yenieek:

Hangi çalışmalar devam ediyor bilmiyorum. Ama Allah rıza için staddan çıkmak için kullanılan merdivenden 2-3 tane daha yapın. İnanılmaz kuyruk ve sıkışıklık oluyor, insanlar birbirini eziyor. 9845729237492473 Euro harcıyoruz her şey için, şu merdivenden 2 tane daha yapın. Metro'ya doğru giden yolda sağda kalan ilk merdivenden bahsediyorum. Resmen eziyet.

Yeni merdivenler eklenmis ya hayret birsey. Oraya neden merdiven eklenir? Yok boyle rezil birsey.

Cani sIkIlan merdiven yapiyor

Cok sacma gercekten, zaten tum stat egri bugru merdivenler ile dolu

Koltukdan cok, merdiven ve demir var

Bide yedek kulube nin arkasindan 1 sira cikarmislar, oyuncular icin

(= koltuk sayisi dustu)

Gercekten stadimizin koltuk/ic duzeni filan berbat

Stat'dan kim sorumluysa istifa etmesi lazim kardesim. bu kadar da olmaz

Cok cirkin goruntuler var

Aslinda taraftar olarak tepki vermemiz lazim

Bir yeni stad'in ic goruntusu bukadar kotu olur mu ya? Dis cephe zaten kotu, bari ic goruntuye ilgi verseydiniz

Ekli dosyayı görüntüle 4907

Boyle yapmak cok mu zor?

Ekli dosyayı görüntüle 4908

Ekli dosyalar

• BchNRfM.webp
    BchNRfM.webp
    169,2 KB · Görüntüleme: 151
  • oldtrafford_front.webp
    oldtrafford_front.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 110

ASY'deki havanın Arena'da da yakalandığını düşünüyorum :b5:

tiribünler çok karanlık sarı kırmızı led döşense süper olur :)

Zemini ne zaman halledecekler acaba?Bir de şu dış cephe sorununu?

Geri
Üst Alt