TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler [ 265 ]

Herşey GSCimbom için :)

Yanlız bu sayaç işi çıkmadan önce, stad bekçisinden daha yakın bir takiple gelişmeleri buraya aktaran Murat kardeşimize de haksızlık etmeyelim ve emekleri için teşekkür edelim.

Ha, sayaç ile Murat arasında bir uyuşmazlık olursa, bilin ki Murat 'ın dediği doğrudur. :p:D

Yanlız bu sayaç işi çıkmadan önce, stad bekçisinden daha yakın bir takiple gelişmeleri buraya aktaran Murat kardeşimize de haksızlık etmeyelim ve emekleri için teşekkür edelim.

Ha, sayaç ile Murat arasında bir uyuşmazlık olursa, bilin ki Murat 'ın dediği doğrudur. :p:D

Abim bu sayaç işine bozulcak:asd: ama pesini bırakcagını zannetmiyorum işten gelio yemek flan filan derken saatini ayarlamıs saat calıo pc basına safak saymaya:D

265 gün :D

8 saat :D

47 dakika kaldı ! :)

GsCimbom Çalışıyor ! :)

Sayaç mayaç bizi bozar eskiden sayaç mı vardı:mad: YASASIN EL EMEGİ GÖZ NURU:007: ASLANTEPE BENİMDİR BENİM KALACAK:D

ŞAFAK 264

76727569re6.png

Murat her ne kadar ayrıntılı bir bilgi veremesede bize sadece kalan günleri belirtsede Murat'ın verdiği bilgiler daha değerli.:D:DEl emeği göz nurudur.Sayaca karşı forza Murat Kılıç diyorum ama arada sayaca da bakabilirim.Bir iki kaçamak olabilir.:D:D

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler [ 264 ]

ŞAFAK 263

87260930kb0.png

Abim macta onun yerine yapıyorum:D!

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler [ 262 ]

Sayaç harika olmuş.Teşekkürler GSCimbom Yönetimi...:007:

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler [ 261 ]

Güncellendi...

261

Ansayfada ki sayaci ekleyen kisiden bir istegim olacak : kalan ay sayisini da eklerseniz bence daha iyi olur; günleri aya çevirmek biraz kafa yoruyor :D

Ansayfada ki sayaci ekleyen kisiden bir istegim olacak : kalan ay sayisini da eklerseniz bence daha iyi olur; günleri aya çevirmek biraz kafa yoruyor :D

Yok böyle kalsın. :D Bu halini koydurmak için bile yaklaşık 2 aydır dil döküyorum.

Ben sana kalay ayları günlük olarak hesaplarım. :p:D (8 ay 20 küsür gün... :D)

ŞAFAK 260

39087816uz6.png

Abimin bu aralar biraz yogun bana devretti nöbeti zaten abdullah abi sanada bozuk haberin olsun:D

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler [ 260 ]

Mart'ta betonarme bitecek diyorlar ne diyorsun Murat? :D

Geri
Üst Alt