TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [209]

Bu gidişle Türkiye'de bizden sonra stad yapımına başlayan takımlar bizden önce stadlarına kavuşacaklar. Bu işte bir art niyet arıyorum ben.

bu işin sorumlusu tokidir ne eren talu nede arap ortağı toki bu sözleşmeyi bundan 3 ay önce fes etmeliydi bunu yapmadı şimdi ortalıklarda yeni bir ihale dedikodusu dolanıp duruyor bu mali şartlarda bu ihaleye kim talip olur bilinmez eninde sonunda ihale tokiye kalıcak buda bir gerçek yani toki yapmaya başladı başladı başlamadı geçmiş olsun arkadaşlar.

bu işin sorumlusu tokidir ne eren talu nede arap ortağı toki bu sözleşmeyi bundan 3 ay önce fes etmeliydi bunu yapmadı şimdi ortalıklarda yeni bir ihale dedikodusu dolanıp duruyor bu mali şartlarda bu ihaleye kim talip olur bilinmez eninde sonunda ihale tokiye kalıcak buda bir gerçek yani toki yapmaya başladı başladı başlamadı geçmiş olsun arkadaşlar.

Geçmiş olsun ihtimali falan bulunmuyor.

Ali Samiyen arazisinden Toki'nin kazanacağı paranın haddi hesabı yok. Toki bu stadı bitirmeye, bizden sizden daha istekli..

Aslantepe'ye gecerken, mutlaka yenilikler olmali. Bazen bu islerini sanki bir ben düsünüyorum gibi geliyor. Bazilari hic bahsetmiyor ?

Mesela oyuncular sahaya girerken, hoperlörlerde aslan kükremesi olmasi lazim. Tribünler o sesi duyunca cosar ! Rakipe de az da olsa korku sarar, ve rakip takimin taraftarlari kendi tribünlerinde giderken, yani onlara ayirilan yerlerde bi takim seyler olmali. Mesela sahte iskeletler olmali her tarafta. Plastikden yapilan iskeletler olabilir, yani biyoloji derslerindeki gibi, veya doktorlarin kullandigin iskeletler gibi. Iskeletlerin üzerinde mesela bir FB macinda yirttik yirttik sari lacivert cubuklu t-shirtler olabilir. Yani FB formasini temsil eden, ama sadece iskeletlerin üzerinde, ve yirttik halde olacak, ve oradada aslan kükremisi olacak. Yani orayi rakip takim icin CEHENNEME CEVIRELIM ! Cok mu zor, böyle seyler yapmak.

YÖNETIME SESLENIYORUM, NE OLUR BÖYLE SEYLERI YAPIN. MÜKEMMEL ÖTESI OLUR

Onur'a katılıyorum.Hatta belli yerlerden ateşler çıksın.

Aslantepe'ye gecerken, mutlaka yenilikler olmali. Bazen bu islerini sanki bir ben düsünüyorum gibi geliyor. Bazilari hic bahsetmiyor ?

Mesela oyuncular sahaya girerken, hoperlörlerde aslan kükremesi olmasi lazim. Tribünler o sesi duyunca cosar ! Rakipe de az da olsa korku sarar, ve rakip takimin taraftarlari kendi tribünlerinde giderken, yani onlara ayirilan yerlerde bi takim seyler olmali. Mesela sahte iskeletler olmali her tarafta. Plastikden yapilan iskeletler olabilir, yani biyoloji derslerindeki gibi, veya doktorlarin kullandigin iskeletler gibi. Iskeletlerin üzerinde mesela bir FB macinda yirttik yirttik sari lacivert cubuklu t-shirtler olabilir. Yani FB formasini temsil eden, ama sadece iskeletlerin üzerinde, ve yirttik halde olacak, ve oradada aslan kükremisi olacak. Yani orayi rakip takim icin CEHENNEME CEVIRELIM ! Cok mu zor, böyle seyler yapmak.

YÖNETIME SESLENIYORUM, NE OLUR BÖYLE SEYLERI YAPIN. MÜKEMMEL ÖTESI OLUR

Bunun yeni stadla ne alaksı var bu dediklerini her stadda yapabilirsin biz daha o aşamayamı geldik ortada stad yok neyin hayalini kuruyosunuz :S

Şu ana kadar bu projeyi baltalayanların ve baltalamaya çalışacakları Allah 'a havale ediyorum.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [365]

Sayaç güncellendi,bugünden itibaren 365'ten geri sayıyoruz.

Şafak kac gencler :D

cikmaz ayin son carsambasi...

Ben hic ama hiiic ümitli degilim..

elbet yakin zamanda bir sorun yaratirlar..;)

cikmaz ayin son carsambasi...

Ben hic ama hiiic ümitli degilim..

elbet yakin zamanda bir sorun yaratirlar..;)

Gün geçtikçe yükseliyor.

kamera2_00007.jpg

Kameralardan bakınca değişiklik pek farkedilmiyor.

Allah'ım sen orda çalışanlara da yardım et,bu stad en kısa zamanda bitirilsin.Çünkü bu stad çok ama çok şeyi değiştirecek..

Gün geçtikçe yükseliyor.

kamera2_00007.jpg

Yükselmeye yükseliyorda nezaman kadar sorun orada..Nede olsa Eren Talu´da yükseltmisti ve en sonunda Baazi gücler Yükselmesini durdurdu...simdi o Güclerin baska bir sorun ortaya cikaracak gücte olduklarini düsünüyorum.

Yükselmeye yükseliyorda nezaman kadar sorun orada..Nede olsa Eren Talu´da yükseltmisti ve en sonunda Baazi gücler Yükselmesini durdurdu...simdi o Güclerin baska bir sorun ortaya cikaracak gücte olduklarini düsünüyorum.

Ben artık o güçlerin pek bir şey yapabilceğini sanmıyorum 29/10/2010 da ordayız

Şu başlıktaki 365 niçin hiç eksilmiyor?

Geri
Üst Alt