TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

eskisehir01.jpg

aslında şu bizim gri beton kısım bu şekilde kaplama yapılabilir, üsteki camekan yer yine bizim stadada eklenebilir. pekala resimdeki alt kısım gibi bir yer zaten yapılabilir. bizim stada en iyi kaplama gider. boya falan kurtarmaz orayı

arkadaşa katılıyorum koltuklar arası merdivenler çok büyük ve çok fazla azaltılıp hemde kapasite arttırılması daha iyi olur ayrıca bu stadın dışını ne zaman güzelleştirecekler yahu

Yeni yapılan stada göre hem içi hem dışı iyi gözükmüyor.

Stadımızın devir işlemleri ne aşamada tam olarak bilmiyorum ama dış görünüm mutlaka Galatasaray'ımıza yakışan güzellikte olmalı.

Stadımızın devir işlemleri ne aşamada tam olarak bilmiyorum ama dış görünüm mutlaka Galatasaray'ımıza yakışan güzellikte olmalı.

devir işlemleri bitmedi

bu konuyla alakalı olan yöneticide adnan öztürk tü

bakalım yerine kim gelecek yönetimde, icraat yapsın

Böyle saçma sapan bi koltuk düzeni olamaz

yeni yapılan merdiven bosluklarının sebebi o ayrılan kısımların fiyatlarının farklı olması.. ortaya yakın olan kısımlar daha pahalı, o yuzden sanıyorum daha pahalı yerden bilet alan seyirciler rahat inip cıksın diye düşünülmüş bir şey olabilir.. normalde oralarda parmaklık gibi şeyler vardı

Resmidir;

Cemil Çiçek: "ASY arazisi 1.025.000.000 TL’ye satıldı, 475.000.000 TL idareye kaldı, Arena ise 191.500.000TL’ye yapıldı"

Bu stadı duyunca komplekse giriyorlar.

daha önce 300 milyon lira dememişmiydi bu ? hatta metro falan 600 e çıkıyordu...

şimdi 191 oldu =)

ayranı fazla kaçırdı heralde.

Futbolda basarilarimiz böyle devam ederse stad cok kücük gelecek bize. Aslinda bana TT Arena bir gecis dönemi gibi geliyor, 10 sene sonra daha heybetli bir stad insa edebiliriz. Stadin disiyla ve catisiyla ilgilenmek yerine biraz daha borclari indirip ileri zamanda yeni bir stadyum projesi olusturmak daha az masrafli olur kanimca.

Futbolda basarilarimiz böyle devam ederse stad cok kücük gelecek bize. Aslinda bana TT Arena bir gecis dönemi gibi geliyor, 10 sene sonra daha heybetli bir stad insa edebiliriz. Stadin disiyla ve catisiyla ilgilenmek yerine biraz daha borclari indirip ileri zamanda yeni bir stadyum projesi olusturmak daha az masrafli olur kanimca.

Ben 100 000 kişilk bir stat yapılması taraftarıyım.

Şu stadın dış cephesine bir el atın yav. Biraz toparlamak lazım.

adamlar borcla mi ugrassin stadla mi, herkes suslensin diyor e once borclar azalsin bitsin ki sonra bunlar yapilir, oyle herseye para yetmez, transfer stad borc bi arada...

Stadımızın koltuk düzenlemesi güçlü bir firma ile anlaşılıp ücret ödemeden yapılsa daha iyi olur.Mesela Coca Cola gibi bir firma yapabilir bunu.Ceo ları Muhtar Kent iyi bir Galatasaray'lıymış.Hem görsel olarak harika olur,hemde kapasite arttırılabilir bu sayede.

Ünal Aysal:Stadımızın ısıtma sistemi için çalışmalara başladık,önümüzdeki kışa yetişecek.Çevre düzenlemesiyle ilgili çiçeklendirme çalışması başlattık.Çiçeklerle büyük bir Galatasaray yazısı yapacağız.Dış görünümle alakalı henüz bir çalışmamız yok,çünkü stadımızın devir işlemleri henüz tamamlanmadı.Devir işlemleri tamamlanır tamamlanmaz güzel bir çalışma ile reklam alanı oluşturup,dış görünümü mükkemmel hale getireceğiz.Biraz önce GS TV de konuştu başkan.

Spor salonunu da 1 sene icinde degil ama 2-3 sene icinde kesin yapmis olucaz dedi. TT arenanin hemen yaninda.

kara kargalara satalim stadi:asd:

pggqf.jpg

tel örgüleri tekrar takmazlar umarım:(

Geri
Üst Alt