TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

1238324_10151896498642160_1749526700_n.jpg

Bu ne yav.Daha düzgün bir şey beklerdim.Pek özenilmemiş gibi.

şu zemini bir düzeltemediler nasıl bir çim bu çin malımıdır nedir düzen tutamadı bir türlü

Stadın dışındaki yerin rengini eleştiren arkadaşlar erken davranmış orası öyle kalmaz onun asıl rengi o değildir hemen basın eleştiriyi bulduğunuz yerde direk vuruyorsunuz ya.

bu ışıklar fena yakıyor, geçen yıl 100bin civarı gelen elektirik faturası bu yıl 600bin TL yi geçmiş

"@TekYurekcom: BİLGİ | Ali Sami Yen TT Arena Doğu Tribünü'nün alt katına, kısa süre içerisinde sarı kaplamalar ile "Galatasaray" yazısı yazılacak."

gecen ayin haberi

Stadin ici disinda görsel olarak her tarafi kötü zaten, bosuna böyle seylerle ugrasmasinlar. Onun yerine stadin cevresindeki cikislari gelistirebilirler. 50bin kisiyi 3 kapidan cikarmaya calisiyorlar. Ben gecen ay gittigimde stada giris cok iyidi, rahatti ama staddan ciktiktan sonra eziyet basladi.

[attachment=4168:TT-Arena.jpg]

Cikislari resimde isaretledim. 2 tane ön tarafta var bir tane de arka tarafta. Arka taraftaki otoparka gitmesi lazim, yani o pek ise yaramiyor. Ben mesela bu rezillikten sonra kiz arkadasimla veya ailemle gitmem buraya. Onca insani ufacik kapilardan disariya cikarmalari kötü bir saka gibi.

Ekli dosyalar

• TT-Arena.webp
    TT-Arena.webp
    174 KB · Görüntüleme: 324
Stadin ici disinda görsel olarak her tarafi kötü zaten, bosuna böyle seylerle ugrasmasinlar. Onun yerine stadin cevresindeki cikislari gelistirebilirler. 50bin kisiyi 3 kapidan cikarmaya calisiyorlar. Ben gecen ay gittigimde stada giris cok iyidi, rahatti ama staddan ciktiktan sonra eziyet basladi.

Ekli dosyayı görüntüle 7216

Cikislari resimde isaretledim. 2 tane ön tarafta var bir tane de arka tarafta. Arka taraftaki otoparka gitmesi lazim, yani o pek ise yaramiyor. Ben mesela bu rezillikten sonra kiz arkadasimla veya ailemle gitmem buraya. Onca insani ufacik kapilardan disariya cikarmalari kötü bir saka gibi.

o toprak yerler ne oyle ya koy gibi :d:D

su sari renkteki vincin hemen sag tarafindaki toprak arazi kulubemi ait? Sanki semtin coplerinin dokuldugu alani andiriyor. bizim degilse duzelttirmek lazim devlete. bi beton barim dokulse oraya :(

Orasi kime ait bilmiyorum ama onun biraz arkasinda yeni hastene yapilacakti. Belki onunla birlikte oralari da düzeltirler.

Devlet bizimle dalga gectigi icin devralamiyoruz stadi zaten. Devletin yapmasi gereken onlarca is var daha orda.

Stadi simdi devralsak, masrafi bize kalacak.

Bu stad da bize isbilmez canaydin ve polat'in kaziklari zaten.

Ayni maliyete cok daha iyi bir yere cok daha görsel bir stad yapilabilirdi.

Basimiza ne geldiyse, kongre deki '3 büyük dünya yildizi' vaadinden sonra geldi.

Getirdigi "3 dünya yildizi" da umit davala, frank de boer ve fatih terim oldu (!!!!).

O donemin sikintilarini hala ve hala cekiyoruz.

Geri
Üst Alt