TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler [ 254 ]

Sanki saha çok küçük olacakmış gibi görünüyor şu durumda. Bitince nasıl görünecek bilemeyiz tabi :)

Bende ilk bakınca içime sinmemişti aslında söyle kutu gibi stadları daha cok seviyorum atmosfer olsun dısardan görüntü olsun bizim stada bakınca ilk bir olimpiyat stadı gibi gözüküyor dısardan ama su resimleri görünce içinin ole olmıcagına inanıyorum buda yuzumu gulduruyor:D

Bende ilk bakınca içime sinmemişti aslında söyle kutu gibi stadları daha cok seviyorum atmosfer olsun dısardan görüntü olsun bizim stada bakınca ilk bir olimpiyat stadı gibi gözüküyor dısardan ama su resimleri görünce içinin ole olmıcagına inanıyorum buda yuzumu gulduruyor:D

Tam tersi İngiltere'deki stadlara benziyor,kale arkası tribünler bile oldukça yakın sahaya.

Tam tersi İngiltere'deki stadlara benziyor,kale arkası tribünler bile oldukça yakın sahaya.

Hayır iç olarak demiyorum zaten dıs görüntüsünü diyorum bana olimpiyat stadını andırıyor mesela bir kadir hasın dıs görüntüsü bizimden guzel bence yoksa iç olarak dedigin gibi ingilteredeki stadlara benziyor bir renkdas koymustu amsterdam arenanın aynısı gibi olucak demişti ama onların tribunleri biraz uzak sanki

Hayır iç olarak demiyorum zaten dıs görüntüsünü diyorum bana olimpiyat stadını andırıyor mesela bir kadir hasın dıs görüntüsü bizimden guzel bence yoksa iç olarak dedigin gibi ingilteredeki stadlara benziyor bir renkdas koymustu amsterdam arenanın aynısı gibi olucak demişti ama onların tribunleri biraz uzak sanki

Önemli olan dış güzellik değil,iç güzellik :D

Stadımıza efsanelerimizin heykeli dikilse ne güzel olurdu.Özellikle Metin Oktay'ın heykelini çok istiyorum.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler [ 253 ]

Şafak 253 :)

TERA18.jpg

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 249 ]

resmen arena burası ya. buraya gelenler aslanlarla savaşmak zorunda.

Stadımız bitti sayılır.İnşAllah birgün maçımızı izlerim.

ınsalah 29 ekıme yetısıcek vede bende orada olucam..!

Geri
Üst Alt