TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Yönetim hangi biriyle ugrassin?

Polat ve canaydin kazigi atip gittiler kulube.

Para olsa hadi bir sekilde yaparsin.

Ama su an para futbol takimini toparlamak icin lazim.

Para olsa ne ya,heryerden para yagdı gecen sene,bu senede öyle,2 senede sampiyonluklar kazandın,sampiyonlar ligi gelirleri,storeler eskisi gibi diil artık is yapıyor,50 bine yakın kombine sattın,tv gelirleri,nerde bu paralar,nereye gidiyor,ha unutmayalım spk isleri felan da vardı oradan da büyük para girdi kulübe yakın zamanda da girecek iyi para,kimse para yok demesin,resmen sacmalık...

ben anlamıyorum,gelirler artıyor gelirler arttıkca borclar artıyor,bu islerden anlayan biri aydınlatabilirmi

Alt taraf bom bos arazi zaten, zaten toprak var. :D

o toprak yerler ne oyle ya koy gibi :d:D

Orasi kime ait bilmiyorum ama onun biraz arkasinda yeni hastene yapilacakti. Belki onunla birlikte oralari da düzeltirler.

su sari renkteki vincin hemen sag tarafindaki toprak arazi kulubemi ait? Sanki semtin coplerinin dokuldugu alani andiriyor. bizim degilse duzelttirmek lazim devlete. bi beton barim dokulse oraya :(

Sisili Etfal Hastanesi yapiliyor Hastane arazisi orasi

stadın ısıtması yapıldı mı bılen var mı? kıs gelıyor yıne bı tarafımız dona dona mac ızlemek ıstemıyorum ben...ayrıca stadın dısına artık bı sekıl vermemız gerekıyor beton yıgını gıbı duruyor resmen...

ben anlamıyorum,gelirler artıyor gelirler arttıkca borclar artıyor,bu islerden anlayan biri aydınlatabilirmi

Kısa vadeli borçlar kapatılıp, uzun vadeli ödenir hale getiriliyor medya ve muhalefet bunu böyle anlatmayıp borç azalmadı aksine arttı diye anlatıyor.

Devlet görevini yapmiyor ki. Dalga geciyorlar. Stat coktan bitmeliydi herseyiyle. Ama yapmiyorlar.

Stadin bu insaat görüntüsü Galatasaray´in degil, devletin sucudur. Güya süründürüyorlar.

Maketlerde ve proje resimlerinde cok farkliydi stat. Stadin herseyini bitirip bize devretseler, kisa zamanda toparlardik görüntüyü

zemini duzeltmek cok kolay ya boyle stadlarda, beyin bedava nasil olsa...

daha bu yaz U-20 turnavasi yapildi, zemin 1 dakika nefes alamadi bile..

kımse ıstıfa etsın sunu bunu demıyor gorevını yapmayan bırı varsa gorevden alsın cok zor bı ıs degıl..ıngılterede gunes yuzu gormeyen stadlar pırıl pırıl zemıne sahıp..stadın ısıtması yok bı dısına bı calısma yok..bıraz bakmak lazım bunlara

stadın ısıtması yapıldı mı bılen var mı? kıs gelıyor yıne bı tarafımız dona dona mac ızlemek ıstemıyorum ben...ayrıca stadın dısına artık bı sekıl vermemız gerekıyor beton yıgını gıbı duruyor resmen...

kımse ıstıfa etsın sunu bunu demıyor gorevını yapmayan bırı varsa gorevden alsın cok zor bı ıs degıl..ıngılterede gunes yuzu gormeyen stadlar pırıl pırıl zemıne sahıp..stadın ısıtması yok bı dısına bı calısma yok..bıraz bakmak lazım bunlara

UvDNSeK.jpg

:encouragement:

iyide stadin aslanli yolunun 2 metre yani orasi niye hastanenin oliyor

orası ve bikaç yer daha kulübe verilecekti en basta öyle anlasılmıstı ancak aziz sıkıntı çıkardı haksız rekabet oluyor diye koskoca projenın onune gecti kırpıla kırpıla suan elımızde olan yer kaldı sadece.

Geri
Üst Alt