TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

arena-jpg.7916

Stadımızın neden bazı koltukları penbe renginde bazıları kırmızı ? Mesela şu locanın hemen alt kısmı kırmızı ve diğer koltuklardan farklı . Ya hepsini kırmızı yapsınlar ya da hepsi aynı renkte dursun çok kötü duruyor . Bir de koltuk yerleştirmemiz çok kötü .

vip koltuk onlar o yüzden üstünde örtü var

[attachment=4825:BZIGD_tCUAEB0ev.jpg]

aslantepe.biz

Ekli dosyalar

• BZIGD_tCUAEB0ev.webp
    BZIGD_tCUAEB0ev.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 461
Arma konması zor olur. Serit felan cizilebilir belki

Tapatalk ile gönderildi

[attachment=4836:Al_s_z.jpg]

Ekli dosyalar

• Al_s_z.webp
    Al_s_z.webp
    72 KB · Görüntüleme: 428
Canım kardeşlerim, şu merdiven boşluklarının hepsini A ve Y harflerinin arasındaki gibi yapın Allah'ınızı severseniz ya... Merak etmeyin, Ali Sami Yen'de büyümüş insanız biz, sıkışıp ölmeyiz hepsi o şekilde olsa!!

bizim stada bakınca artık büyük gecekonduları andırmaya başladı ilk yapıldığında göze hoş geliyordu ali samiyenden sonra fakat şimdi yukardaki atletic bilbaonun stadına bakınca onlarınki lüks rezidans bizimkisi 50 yıllık köhne apartman daireleri gibi arada çok ama çok bariz kalite farkı var. Dış cepheyi geçtim bu koltuk rengi nedir arkadaşlar bu nasıl bir renktir ne olduğu belli değil. ayrıc koltuk dizilimleri hiç iyi değil bir düzen yok gelişi güzel dizilmiş gibi ve 2 koltuk arası çok geniş onun için stadda bütünlük oluşmuyor. Sezon sonu tüm koltuklar sökülüp tekrar dizilmesi lazım aralıkları biraz daha kısaltarak hem kapasite hemde görüntü açısından çok iyi olur. Yemişim uefa kriterlerini avrupada bir tek bizmi uymak zorundayı bu kritere ama gel görki yönetim stad konusunda hiçbir adım atmıyor bahaneleride stadın devri. Stadı güzellştirmek için birşeyler yapılsa devlet engelmi olacak sanki.

koltuklarin ustune cikip abanan taraftara buda cok.

Yalnız "iyi koltuklar konulmalı" deniyor da,stadın ilk yapıldığı zamanlarda, ki biliyorsunuz en kötü dönemlerimizden biriydi ve koltuklar yerlerinden sökülüp atılmıştı saha içine,çoğu zaman da koltukların üzerinde debeleniliyor her halukarda. Millet olarak maçları ölüm kalım haline soktuğumuzdan herşeye zarar veriyoruz. Bugün belki olmayacaktır bu tip şeyler çünkü kısmen daha iyi durumdayız, fakat yarın olmayacağı garantisini vermez bu. Yoksa benim de hoşuma gitmiyor bu şekilde olması.

Yine de her halukarda şu merdiven boşluklarını düzeltmek gerek, tetris gibi resmen...Yöneticilerin aklına da mı gelmiyor nedir. Koltuk yerleştirmek stadın devri ile pek alakalı değil sanırım bir de.UEFA kriterleri mevzusu garip, Avrupa'nın önde gelen stadlarını görünce...

Geri
Üst Alt