TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Doğalgaz hattı döşenmemiş ki stada,ne drenajı-alttan ısıtmas:D

Doğalgaz hattı döşenmemiş ki stada,ne drenajı-alttan ısıtmas:D

Alttan ısıtmanın tesisatı var, tribün ve loca ısıtmalarının yok. Çimler 21 derece diye bar bar bağırıp duruyor yöneticiler dünden beri. Dün yağan şey kar olsa erirdi zaten ama buz yağdı. İstersen çatıyı yak yine erimez.

tumblr_mxm19kuNVh1s04nqbo1_500.gif

Yalnız hakikatten 2 sene önce yapılmış bir stada göre verdiği izlenim (özellikle zemin) rezalet....

Şu konuda herkes fikir beyan etti yahu :) 40 senedir sektörde gibi herkes.

Ben alttan ısıtma olduğuna inanmadım, açıklamalardan da ikna olmadım.

Olsa illa çözerdi karı buzu kısa bir zaman içinde.

Gitmediğim için bilmiyorum fakat söylenenlere göre çevre düzenlemesi ve boyaması daha bitmemiş; doğru mudur? Ayrıca çatı konusu, taraftar ısıtmaları, yayın odasının düzenlemesi ve saha zemini hakkında da bir yönetici çıkıp doğruyu söylese çok mutlu olacağız..

Bu arada stadın üstü maç sırasında açık olacak konusu tartışılmış bir ara. Madde 13'e göre maçtan önce yapılan toplantıyla maçın kapalı oynatılmasına izin verilebilir. Ayrıca maç sırasında da hakem oyunu durdurup kapatılmasını talep edebilir. (bkz. Regulations of the UEFA Champions League - Article 13.21)

Valla stadin yapiminda bi hata oldu mu bilemem ama, cati konusunda devletin israrini anlayabiliyorum.

Anlasma öyle yapildi, karsiliginda localar vs devlete yaptirildi. Simdi kivirmak hos degil.

Ha varsa bi hata, yap adam gibi bir basin toplantisi, herseyi net bicimde acikla.

Ona göre formül bulunsun

Geri
Üst Alt