TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Galatasaray'ı TT Arena'nın çatısı ile ilgili olarak mahkemeye verdi. /DHA

iyi gözüküyor

örtülen muşamba gibi şeyin de ne işe yaradığı anlatılıyor

video

Ali Sami Yen açılışında olan kazanın fotosu...paylaşayım dedim ama nerde bilemedim..

[attachment=5874:tt-arena-1386282-465x309.jpg]

TÜRK Telekom Arena Stadı'nın zeminini UEFA yetkilileri incelemek üzere İstanbul'a geldi.

Hürriyet'in haberine göre yapılan bakım çalışmalarını beğenen UEFA yetkililerinin Chelsea maçı öncesi Arena’nın zemini hakkında yazacağı rapor, G.Saray’ın yön haritasını belirleyecek.

Öte yandan sarı kırmızılı kulüp kar yağışı nedeniyle büyük zarar gören zemini çok daha iyi bir hâle getirdi. Bakım için şimdiye kadar şu önlemler alındı;

1-Sahaya kimse adım dahi atmadı, zemine hiç kimse girmedi.

2-Türk Telekom Arena çimlerine sadece görevli 2 çim uzmanı alındı.

3-Çimlere 24 saat boyunca 18 adet dev güneş ışığı veren cihazla yoğun tedavi uygulanıyor.

yazete.com

Ekli dosyalar

• tt-arena-1386282-465x309.webp
    tt-arena-1386282-465x309.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 364
Isıtmaların hepsi açık değildi bizim tarafta. Çatının iç tarafında olanlar açıktı, daha dışa doğru olanlar kapalıydı. Şimdilik çok net bir yorum yapamayız işe yarayıp yaramadıklarıyla ilgili.

Pegasus tribününde en alt katın üstündeki ısıtıcılar çalışmıyordu.üst tarafa göre daha soğuktu.Üst tarafta oturanlar için iyi olmuş ısıtıcılar işe yaramış.

ısıtıcılar tam çalısmıyordu ama ona rağmen faydası vardı en azından tribünden donmadım bu maçta arada sıcak hava esiyor yukarıdan bence işe yaramış

Türk Telekom Arena’da “Tribün Isıtma Sistemi”, Pazar günü oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasında devreye girmiştir.

Bu kapsamda yapılan çalışmalara verdikleri destekten dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi ve İGDAŞ’a teşekkürlerimizi sunar, ayrıca bu kurumlar adına projede görev alan çalışanlara da gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Ben tribünde sadece ufoları gördüm, bunun igdaşla ne alakası var onu anlamadım:allaalla6vr:

Geri
Üst Alt