TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 246 ]

Bitmez denilen stadımız bitiyor.Murat bugün hangi bölgeler bitirilmeye çalışılacak?

dun bir belgesel kanalı seyrettim eski yeni tum stadlarla ilgili bir belgesel ve gozlerime inanamadım cunku ustu acılır kapanır catılı stadlar yeteri kadar gun ısıgı ve ruzgar alamadıkları icin cimler buyumemiyor ve zemine koklerini salamadıkları icin zemin patates tarlası gibi oluyor o yuzden dolayı schalke ajaxsın hatasına dusmedi ve stadın zeminini yuruyen ray sayesinde dısarıya tasıyan bir sistem yaptı uzulerek soyliyorum bizim stadda zemin konusunda bir suru aksilikler yasanacak cunku gunesin nerden dogacagı nerden batacagı iyi hesaplanmamıs stadın konumu son derece yanlıs wembley stadı ustu acılır stad teknolojisi anlamında en ustun stad ne yazıkki biz 10 sene onceki stad teknolojileriyle stad yapıyoruz yazık stad zemini konusunda inanılmaz problemler yasanacak ajax hala bu problemlerle ugrasıyo catı henuz yapılmamısken bu konuda yetkiliyerin projeleri ellerine birkez daha alıp daha detaylı arastırmalar yapmaları lazım

dun bir belgesel kanalı seyrettim eski yeni tum stadlarla ilgili bir belgesel ve gozlerime inanamadım cunku ustu acılır kapanır catılı stadlar yeteri kadar gun ısıgı ve ruzgar alamadıkları icin cimler buyumemiyor ve zemine koklerini salamadıkları icin zemin patates tarlası gibi oluyor o yuzden dolayı schalke ajaxsın hatasına dusmedi ve stadın zeminini yuruyen ray sayesinde dısarıya tasıyan bir sistem yaptı uzulerek soyliyorum bizim stadda zemin konusunda bir suru aksilikler yasanacak cunku gunesin nerden dogacagı nerden batacagı iyi hesaplanmamıs stadın konumu son derece yanlıs wembley stadı ustu acılır stad teknolojisi anlamında en ustun stad ne yazıkki biz 10 sene onceki stad teknolojileriyle stad yapıyoruz yazık stad zemini konusunda inanılmaz problemler yasanacak ajax hala bu problemlerle ugrasıyo catı henuz yapılmamısken bu konuda yetkiliyerin projeleri ellerine birkez daha alıp daha detaylı arastırmalar yapmaları lazım

Mimar Mete ARAT Saha Cimlerinin Gunes alacagını ve Cimlerin Saglıklı olacagını Belirtmistir.. GALATASARAY , EREN TALU ve Mimar METE ARAT bunu dusunmuslerdir stad projesi ona gore ayarlanmıstır.. stadın yamuk durusu tepeden kaynaklanıyor stad tabiki tepede duruyor Ruzgar icinde catı altında bir bosluk vardır o bosluktanda sahaya ruzgar gelecektir... Burdaki Linkten roportajı izleyebilirsin... https://medya.aslantepe.biz/

birde wembley stadının ustu acılır kapanır degil..

Zaten Suanki Stadımızın Projesi gunden gune degişiyor otopark 3100 kapasiteli oluyor..

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 247 ]

Şafak 246

asdas.png

Yav bu resimler çok güzel çok yakın tribünler stada Allah kimseyi bu statta f5 futbolcusu yapmasınn AMİN :)

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 245 ]

25.02.2009 resimleri elinde olan arkadaşlar eklerlerse iyi olur.

ŞAFAK 245.!

Bitmez denilen stadımız bitiyor.Murat bugün hangi bölgeler bitirilmeye çalışılacak?

Valla bu aralar su en son koydugum resme bakarsan sol taraf bitti biticek sag taraf ve kale arkalarda biraz problem var ama 1-2 aya kalmadan az cok localar bile belli olucak iyi bir gelir bekliyorum:D

Valla bu aralar su en son koydugum resme bakarsan sol taraf bitti biticek sag taraf ve kale arkalarda biraz problem var ama 1-2 aya kalmadan az cok localar bile belli olucak iyi bir gelir bekliyorum:D

:D Gelirlerin yatırımını nasıl yapacaksın? :D

GeliyoR geliyoR ...

Şafak 244

456j.png

Maç dolayısıyla erken safak sayılmıstır KOMUTANIM:D

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 244 ]

Gün geçtikce güzelleşiyor.

Murat bize ait salon yapılacak mı?Tüm branşımızın maçları aynı gün olunca maçlara ilgi azalıyor.

Murat bize ait salon yapılacak mı?Tüm branşımızın maçları aynı gün olunca maçlara ilgi azalıyor.

Benim öyle bir hayalim vardı. Bİr site gibi birşey kurulsun. Galatasaray sitesi diye. İçinde iki tane stat olsun, biri 25000-30000 arası(küçük maçlar burada oynansın.) diğeri de 60000-65000 arası(tabii ki büyük maçlar da burda oynanıyor.) İçinde her branştan takımlarımızın oynayabileceği salon ve tesisler de bulunacak. Tabii ki antrenman sahalarımız. Sporcularımız da burada kalacak. Ve tabii ki 25000-30000 kişinin evinin burada olması. Yani her maç en az 25000 kişinin statta olması. Bu kişiler kilit taraftar olacaktır. Kulübün her türlü imkanından da faydalancakları için de baya pahalıya satılır bu evler. Bir de Kulübün resmi binaları da burada olacak söylemeyi unuttum.

Nasıl fikir ama?

Saollasın Abdullah abi:D bize ait spor salonu yapılcak ama bu iş biraz uzun sure bilir cunku rakip takımlar cirkeflik yapıyorlar sözde bu stadı bize peşkeş cekmişler eger stad biter bitmez bide spor salonu yapmaya kalkarlarsa cok buyuk olaylar olabilr ama biz aldıgımız arsaya kendimiz yaparsak cıt bile diyemezler. Salonun kapasiteside 15 bin diye biliyorum.

Geri
Üst Alt