TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [199]

17 Nisan 2009

ŞAFAK 195

aslantepe_29.jpg

aslantepe_05.jpg

Kaynak: Aslantepe.biz

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [195]

Böyle olacağı belliydi zaten şu resimlere bakan bu stadın 2009 a yetişmeyeceğini az çok tahmin eder

Dua edin 2010/2011 sezonuna yetişsin ben ona bile razıyım. Varsın 1 sene daha sami yende takılalım

Seyrantepe müjdesi

18 Nisan 2009 Cumartesi * 09:34

Seyrantepe Stadı için büyük emek veren Galatasaray yöneticisi Işın Çelebi, 2010 yılının Şubat ayında yeni statlarının biteceğinin müjdesini verdi.

Seyrantepe Stadı için büyük emek veren Galatasaray yöneticisi Işın Çelebi, 2010 yılının Şubat ayında yeni statlarının biteceğinin müjdesini verdi.

Çelebi, daha önce önemli projelerde görev aldığını belirterek, "Atatürk Barajı’nın yapılmasında emeğim var. Böyle önemli projelerde 2.5 aylık gecikmeler fazla önemsenmez. Emirates Stadı 2 yılda bitti. Şu anda statta herhangi önemli bir gecikme yok. Bu projeye yüklenici firma ile büyük emek veriyoruz. Önümüzdeki hafta stadın loca satışları hakkında bir tanıtım toplantımızda olacak" derken camiayı mutlu edecek açıklamalar yaptı. Çelebi, rakiplerinin stadın gecikmesiyle ilgili hiçbir şekilde rol almadığını da söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Ha ekim ha şubat.Sağsağlim bitsinde gerisi fasafiso.

10 sene bekledik,1 buçuk sene daha bekleriz.

projeyi sürekli değiştirdiler 2010 da stadı bitirmesine bitirirler ama ben artık bu staddan umudumu kestim işin büyüsünü saçma sapan sebeplerden bozdular yine yapacakları 30 bin kişililik bi stad olucak ve bize arena diye yedircekler inş yanılan ben olurum ama olay onu gösteriyor.

bu konu hala deşimemiş hala kalan gün 195 yazıyo

2010 subat'ta yetismesi zor bana göre.

Güncelleme

Şafak 193

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [193]

Stad ne durumda? Bilgisi olan var mi?

projeyi sürekli değiştirdiler 2010 da stadı bitirmesine bitirirler ama ben artık bu staddan umudumu kestim işin büyüsünü saçma sapan sebeplerden bozdular yine yapacakları 30 bin kişililik bi stad olucak ve bize arena diye yedircekler inş yanılan ben olurum ama olay onu gösteriyor.

Projeyi değitirmeye kalksan bile değiştiremezsin bu saatten sonra.

Ufak tefek krizler dışında major aksama beklemiyom kendi adıma. Aksama olsa bile bu 2010-11 sezonunda orada oynamamızı engellemeyecek şeyler olur. Üst kapama, çevre düzenleme vs.

Sayacı da artık takibe gerek yok zira sayaç 29.10.2009 saat 20.45 'e ayarlı idi. Sevgili kulübümüz bizlere yeni gün ve saati bildirirse sayacımızı güncelleriz.

Şu an kesin olan tek şey o tarihe yetişmeyeceği...

Bugün yapılacak stadın localarının tanıtımı yapıldı. Başkan Adnan Polat 2010-2011 sezonuna sarktı dedi.

2010-2011 sezon açılışında ses getirecek bir organizasyonla stadı açmak istediklerini belirten Adnan Polat, “Türk futbolu da yeni bir boyut alacak. Her zamanki gibi bunun öncülüğünü Galatasaray yapacak” diye konuştu.

Işın Çelebi 2010 Şubatta inşaatin biteceğini öngördü. Seneye yeni statta oynamak hayal oldu.

Muhteşem Localar İçin Muhteşem Lansman! - 21.04.2009 23:50 (HABERLER) / Galatasaray.org

Tarih veripte ertelemek olur da 1 senede olmaz ki kardeşim.

Şafak 249(İnşaattaki yavaşlama nedeniyle)

23 Nisan Fotoğrafları

aslantepe-26.jpg

aslantepe-17.jpg

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [249]

biz bu stadi nasıl bitircez bilmiyorum ortada bişey ok daha şubatda bitmeside zor gozüküyor 2009 sonlarını bulacak bana oyle geliyor şbat falan zor neyse geç olsun güzel sağlam olsnherşey düzelecek herşeye gögüs gereriz biz GS taraftarıyız güzel günler bizi bekliyor

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [247]

Güncelleme: 247

Kulübün kalan süre için bir deklarasyonu oldu mu Emre?

Benim bildiğim tek açıklama 2010-11 sezonuna kaldığı yani 365 günden fazla var bu yüzden sordum.

ya bişi sorcam artık ali samiyen adı kullanılmayacak mı???türk telekom arena mı artık?? :S

Geri
Üst Alt