TT Arena'da 'Yönetim İstifa' Sesleri!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
5010349.jpg

TT Arena'da konuk ettiği Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da taraftarlar maç sonu yönetime tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta erteleme maçında Fenerbahçe'yi misafir eden Galatasaray'da taraftarlar, yönetime sert tepki gösterdi.

Türk Telekom Arena'nın ev sahipliği yaptığı müsabakada hakem Mete Kalkavan'ın bitiş düdüğüyle birlikte Sarı-Kırmızılı taraftarlar, kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetimi hedef aldı.

Kötü geçen sezonda sahasında Sarı-Lacivertli ezeli rakibiyle golsüz berabere kalan Cim Bom'da taraftarlar, karşılaşmanın ardından, 'Yönetim İstifa!' diye tezahürat yaptı.

Fanatik

PORTAL HABERİ

Yaw biri sokakta durshunu dövüp yada arkadan pandiglemezse gitmez bu yönetim rezil etmemiz lazım

Sülük bunlar sülük, gitmezler, adiler.

yaw protesto ile olmaz dövün diyoz

Tüzemem camia Dursun'a seçime git demiş. Doğruysa umarım Dursun'u devirecek biri aday olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taraftarlar güzel sövdü valla maç boyunca, helal olsun.
smiley_clap.gif

Maci spikersiz izledim, ses falan da kisilmadi küfürler gelirken. Babamla maci izlerken yanimizda annem vardi, kadin rahatsiz oldu habire küfür habire küfür sonra yukari gitti :D :D

Terimdash tüzemen çok sallıyo ya keşke gerçeg olsa ama

Biliyorum Terimdash

Yasin Çakmak'ta aynı şeyi tweetlemiş ama Dursun yüzsüzü umursamamış :red:

"Yasin Çakmak:Bu arada Dursun Özbek bugün gene çok ciddi eleştirilmiş, seçim çağrısı gene yapılmış ama tabi ki bir haraket yok..."

Istifa etseler de kurtulsak basimizdaki belalardan.

ligi 10. bitirdigimizde ellbet gidecekler bekleyin az daha

lan 5-6 kere tekrarladılar sonra herkes dağıldı
taraftar da inanmıyor artık değişim olacağına

Beyler sunu anlayin , G.Saray yonetimleri asla seyirci bagirmasiyla etmesiyle gitmez , umursamazlar bile , canaydinin , yarsuvatin, polatin gidislerini hatirlayin , hangisinde seyirci bir etken oldu ? Dursun da ayni ..

Ancak camia icinden birisi cikacak bir ates yakacak ki belki ..

Beyler sunu anlayin , G.Saray yonetimleri asla seyirci bagirmasiyla etmesiyle gitmez , umursamazlar bile , canaydinin , yarsuvatin, polatin gidislerini hatirlayin , hangisinde seyirci bir etken oldu ? Dursun da ayni ..

Ancak camia icinden birisi cikacak bir ates yakacak ki belki ..
sağol abi bu gereksiz bilgiler silsilesi için

Adamlar disariya kapali . biz genc uyelerden cesur olanlar soz aliyor, bir kufur etmedikleri kaliyor ama tik yok

"elestirilerden ders cikaracagiz" sacmaliklari arasinda toplantilar bitiyor , kongre uyeleri ne yapsin . kaydi aciklarin cogu gelmiyor toplantilara ,gelenler 8 saat sonra pes edip gidiyor ,200-300 kisiyle ibralasip "oh be bir sene kazandik" diyorlar

uyuz gibi demeyecekler gür sesle bağıracaklar gerekirse protokole saldıracaklar

inanin bana , ki zaten gstv de yayinlaniyor, bazilari video sitelerinde var , bizim genclerin elestirileri az buz degildir , oyle bjk ve fenere benzemez

ama bu hakeme sovmeye benziyor, hakeme sovunce degisiyor mu tavri ? bu bizim yonetim kademesi umursamiyor anlamiyor musunuz ? adamlar bedenen orda , ruhen umurlarinda degil ki

aysal da boyleydi , polat da , canaydin zaten oyleydi , bu dursun da boyle .. bunlar ve yonetimleri yani

Geri
Üst Alt