TT & Avea İle Devam Kararı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı paraya TT ye reklamı verdiği gün o koltuğu terk etsin o yönetim....

Yönetimi savunacağım diye saçmalama ötesi konuşanlardan az sayıda ama....

Güzel durdu esasında

galatasaray-a-piyango-vurdu_haber_4834125.jpg

Fly Emirates olcağına Turkish Airlines olsa daha iyi olmaz mı mesela ayrıca SPORX'tede bu haberin tam tersi yazıyor imzalamadığını söylüyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kötü haber

TT bize 5 milyon dolar veriyorsa şikecilere 2-3 bilemedin 4 milyon dolar vermesi lazım var mı öyle bişey... YOK !

Hayal kırıklığı yaşıyorum.

Webaslan imzalanmadığını yazmış

Taptap

Yahu bu haber sallamasyon. Eger öyle bir madde olsa baskan yeni sponsor aramazdi. Baskan belki futboldan anlamiyor ama bu konularin uzmani oldugunu da herkes biliyor. Bekleyip görelim. Ben bu Haberin dogru olduguna inanmiyorum.

Böyle bir baskan'a sahip oldugumuz icin sükür edelim. Yanlisi yokmu? Var. Bizde elestiriyoruz zamani gelince ama benim hatirladigim bildigim en iyi baskan'a sahibiz. Insallah bu son dönemi olmaz ve en az bir dönem daha bizim basimizda kalir.

Ligde dengeleri değiştiririz...Bu yüzden "Gazprom"un ülkeye girişini yasaklamaya çalışan zihniyetler öbeklenir bir anda. Yabancı kuralı bir gece 1+0+7 şeklinde revize edilir...

Onur- Ömer Toprak- Serdar Taşçı - Nuri - Mesut- İlkay- Hakan- Gökhan Töre- Burak -Mevlüt filan alırız o zamanda bu sefer Türkiye'de doğma şartı koyarlar :D

Hic bir buyuk Turk sirketi bize Fener'den daha fazla para vermek istemez, Fener+Besiktas taraftarlarinin tepkisini cekmemek icin, ne kadar daha basarili olsak da. Bizim icin en iyi cozum yabanci sirketler.

Armanın İzinde ‏@Armaninizinde 2 dk.

Türk Telekom yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın yanısıra Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleriyle de sözleşme yenilemiyor.

Armanın İzinde ‏@Armaninizinde 2 dk.

Yeni göğüs reklam sponsorluğu için Samsung, Emirates ve Gazprom gibi dünyanın önde gelen firmaları ile irtibat halinde olunduğu söyleniyor.

Varmı böyle bişey ?

Türk Telekom FB, GS ve TS ile sponsorluk yenilemeyecek - CNN TÜRK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt