Tuchel'de Sıcak Gelişme

Gerçekten çok üzüldüm bu sene tek heyecanlanacağım adam buydu tek teselli bulacağımız kişi buydu ama bu seneden hiçbir beklentim kalmadı ya Denizli gelir ya da Juande Ramos filan , 4.yıldızı almak istediğimiz seneye bu kadar iddiasız girmek insanı harci çok üzüyor.

Mustafa Denizli en akıllı transfer olur...

mustafa denizli hayırlı uğurlu olsun başgan sınıfta kaldın kusura bakma lucescu ve tuchel olumsuz

1 sene denizli seneye gelir diyecem de. Muhtemelen mainzle yasadigi skntidan dolayi sozlesme bitis bekleyip almanya da takim calistirmak istiyor zeki adam.

Lucescu'da da, Tuchel'de de son raddeye kadar gelip anlaşamamak.. Yallah cinler yallah

9.jpeg

Denizli ile standartların üzerine nasıl çıkacağız merak ediyorum sadece günü kurtarmak olur Denizli tabi kurtarabilirse o da .

tucheli lucescudan çok istiyordum klinsmann advocaat spaletti filan hepsini geç denizliyi getirin bari düştüğümüz duruma bak be

ali naci küçük ‏@nkucukk 24 sn.

Tuchel" 5 yıl boyunca Mainz'de ara vermeden çalışarak çok yoruldumG.Saray'ın önemli hedefleri var. Bu yıl bu stresi kaldırmak zor gelebilir"

cins cins hastalıklar.

Vallahi ya ben 19 senedir öğrencilik yapıyorum 1 kere bile böyle bir şey yaşamadım.

Kız arkadaşın olur, çok seversin, terk edilirsin veya ayrılırsın veya Allah korusun çok sevdiğin bir insanı kaybedersin girersin depresyona.

Ben son 1 sene de hepsini yaşadım, kilo verdim, sinirden-stresten 3 defa kurdeşen döktüm, (ki şu anda da döküyorum 4 gündür).

Yine de işimi yapmaya çalışıyorum.

Bunlar Milyon Euro'lar kazanıyor, bir sürü hayranı var neyin kafası bu ya.

O değil de 40 yaşında ki biri ne dinlenmesinden bahsediliyor.? O zaman psikolojik sorunları olmalı.

@nuri aslantaş bogazicinden atlama zaten trafik çok yoğun , fsm daha sakin ordan atla :)

@twtmel

Daha T.Direktör kariyerine baslamadi sayilir, 2-3 sene dandik bir takimi calistirmis dinlenmek istiyorum diyor... Kafayi siyirmis bu.

Gerets kısıtlı kadroyla gerek defansif gerek ofansif olarak harika bir ekip çıkarmıştı gerçekten iyi bir hamle olabilir.

Vallahi ya ben 19 senedir öğrencilik yapıyorum 1 kere bile böyle bir şey yaşamadım.

Kız arkadaşın olur, çok seversin, terk edilirsin veya ayrılırsın veya Allah korusun çok sevdiğin bir insanı kaybedersin girersin depresyona.

Ben son 1 sene de hepsini yaşadım, kilo verdim, sinirden-stresten 3 defa kurdeşen döktüm, (ki şu anda da döküyorum 4 gündür).

Yine de işimi yapmaya çalışıyorum.

Bunlar Milyon Euro'lar kazanıyor, bir sürü hayranı var neyin kafası bu ya.

geçmiş olsun hacım.

hastalık bahane. tuçel baktı son dönemde bizde sağlam bir hoca kıyımı var o yuzden boyle bır bahanede bulundu.

ya da yönetim kendi çıkarları uğruna böyle bişey uyduruyor.

futbolda özellikle hocalıkta tükenmişlik send. nedir ya.

Olmazsa olmaz değil ki Tucheli abartmaya gerek yok,Denizli gelsin artık macera aramaya gerek yok

Geri
Üst Alt