Tudor: "Avantaja çevirmeliyiz"

Emre Arslan

Cezalı
tudor-1.jpg

Başakşehir'in puan kaybettiği haftada bugün Adanaspor maçına çıkacak olan Galatasaray'da Hırvat teknik adam iddialı.

Galatasaray bugün haftanın kapanış maçında Adanaspor’u konuk edecek. Bu maç öncesi teknik direktör Igor Tudor oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı. Hırvat çalıştırıcı, Başakşehir’in puan kaybettiği haftada kazanmalarının çok önemli olduğunu dile getirirken "Gelecek hafta da onlarla oynayacağız. Bugün mutlaka kazanıp gelecek haftaya çok daha rahat odaklanmalıyız" dedi.

Gamaspor

Tudor: "Avantaja çevirmeliyiz"

Bu hafta yeneriz sıkıntı yokta başakşehir ve feneri yenemezsek sıkıntı büyük

Başakşehir şampiyon falan olamaz kendinizi kandırmayın ki olmasın da zaten. Düşünsene kazara şampiyon oluyorlar diyelim şampiyonlar liginden gelecek Barcelona. Tribünde en fazla 1000 başakşehirli, geri kalanının hangi takımlı olduğu belli değil. Bana sorarsanız keşke küme düşse Başakşehir , taraftarı olmayan kulübün futbolda yeri yok.

Bugünkü maça gelince: Bu maç ve önümüzdeki 3 maç Tudor'un kaderini belirleyecektir diye düşünüyorum...

3lü oynarsan, Garyi oynatmazsan yersin

Gidince daha çok üzüleceğimiz kesin.İstemesemde böyle birşeyi dursun varken Cl bizi çağırsa bile gitmemek.Çünkü orda beşiktaşın rekorunu egale etme şansımı baya yüksek duruyor.

Tabi Tudor'a güvenerek dedim,gelecek olan sağlam adamlarla iş yapabiliriz mevcut kadro ile pertimiz çıkar maalesef,kimse istemez.

Tabi Tudor'a güvenerek dedim,gelecek olan sağlam adamlarla iş yapabiliriz mevcut kadro ile pertimiz çıkar maalesef,kimse istemez.

Tudor'a güvenimiz tamda işte onun istediklerini yerine getirecek başkanda lazım.İstediği adamları almazda anadoludan kafana göre oyuncu alırsan tudorun elinde de sihirli değnek yok ya bir yerde o da pes eder.

Bj kulubu hamsilere kaybeder biz de basaksehir'i yenersek çok ilginç bir tablo oluşacak.

Tudor'a güvenimiz tamda işte onun istediklerini yerine getirecek başkanda lazım.İstediği adamları almazda anadoludan kafana göre oyuncu alırsan tudorun elinde de sihirli değnek yok ya bir yerde o da pes eder.

Dediğiniz gibi o şekilde olursa uefa bile zor kurtarır :(

Geri
Üst Alt