Tudor: "Beşiktaş maçını kazanırsak bize kupa verecekler"

Tudorun büyük maç istatistiğine bakarsak bjk maçı için çok umutlanamıyoruz işte.

5 yiyecegimizi düsünen yoktu. Yani bu kadarinin olacagini hic kimse tahmin bile edemiyordu, 5 yiyecek bir kadroya sahip degiliz. Bunun hic bir aciklamasi olamaz.

Ama buradaki insanlarin büyük bir bölümü kaybedecegimizden emindi haftalar önce.

​İnanın benim içimde de korku var yok değil yani bilin bunu ama ben takımımı çok seviyorum herkes gibi burada çıkıp ezilecegiz fark yiyeceğiz felan gibi yorum yapmak istemiyorum durum ne olursa olsun pozitif iyimser olmak istiyorum takımim için hele söz konusu derbi maçlarsa böyle maçlarda benim için kimin TD olduğunu hiç önemi yok o formayı taşıyan kim olursa olsun terinin son damlasına kadar mücadele etmesi gerekiyor

Son düzenleme:
Koskoca Galatasaray'ın hocası, zorluk seviyesi yüksek maçlarda nerede hata yapıyorum diye öz eleştiri yapacağına sivilceli ergenler gibi trip atar olmuş. Şu yaptığı açıklamalardan Tudor utanmamıştır sanmıyorum lakin onun yerine ben utandım.

Bir de tabi sayı saymayı da bilmiyor sanırım. Şampiyonluk yolundaki rakiplerine karşı aldığın galibiyetler 3 puan değil 6 puan değerindedir. Hani Ayhan da ne iş yapıyor bilmiyorum. Futbolu geçtim matematik konusunda bu elemanı uyar bari de kulüp kötü duruma düşmesin. Sen de bir işe yaramış olursun.

Her şeyi geçtim herif şu ana kadar zorluk seviyesi yüksek maçlarda yaşattığı skandallar ve bu kafa ile bundan sonra da yaşatması muhtemel skandalları aklınca meşru hale getirmeye çalışmış. Hani şu açıklamadan sonra hangi oyuncu bjk maçına ekstra konsantre olabilir, derbi motivasyonu sağlayabilir merak ediyorum. Yani şu açıklamaların savunulacak hiçbir tarafı yok. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Bir hoca, kazandığı bir maçtan sonra yaptığı açıklamalar ile ancak bu kadar batabilir ve kendi kendini kaybeden pozisyonuna getirebilirdi. Bu büyük dehayı tebrik ediyorum. İbretlik.

Daha oyunanmamis maçın üzerinden senin yaptığın şekilde takımim hakkında asla yorum yapmam kendi adıma ayrıca Başakşehir'den kim 5 yiyeceğimizi düşünüyordu ? Neyse polemiğe girmem sizinle benim adıma çok tehlikeli bı durum sonuçta rütbe sahibisiniz her türlü zarar ve haksız çıkarım

Yok ya rütbeyle alakası yok. Başımızdaki herife güvenmiyorum. Kadro iyi, oyuncular süper. Kazanırsak belki herkesten mutlu olacağım. Ama umudum yok yani. Haftaya gider 5-4-1 oynar 2-3-5 oynar ne yapacağı belli değil. Büyük maçlarda saçmalıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

​İnanın benim içimde de korku var yok değil yani bilin bunu ama ben takımımı çok seviyorum herkes gibi burada çıkıp ezilecegiz fark yiyeceğiz felan gibi yorum yapmak istemiyorum durum ne olursa olsun pozitif iyimser olmak istiyorum takımim için hele söz konusu derbi maçlarsa böyle maçlar için ben kimin TD olduğunu hiç önemi yok o formayı taşıyan kim olursa olsun terinin son damlasına kadar mücadele etmesi gerekiyor

Hepimiz aynıyız renktaş, başakşehir maçının başlama düdüğüne kadar kazanalım diye kilitlenmiştim maça, ama sonrası malum, işte bu heves kırıklığının sonucu bu. İnşAllah yeneriz hepimiz bunu istiyoruz zaten renktaş.

Çoktan gönderilmesi gerekiyordu. Bu maçı bir şekilde kazanabilirdik zaten. Ne gösterdi şimdi Alanya'yı yenmek?
Üstelik oyun olarak da kötüydük. Hiçbir oyun planı göremedim sahada, sürekli pas hatası, saçma sapan atılan paslar.

yenilirsek yolunu şimdiden yapıyor. korkuyor resmen herif

Kovsak Malatya'ya gidecek herif triplere gel.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anlaşılan maç sonu çoğunun canını yakmış
5 haftada ne şampiyon olduk nede 10 hafta sonunda rezil durumdayız
Lideriz
Gideceksen böyle git korkmadan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Islıkların asıl latodan daha çok kendisinin onu oynatmasına olduğunu anladığı içiin laf çakmış,akıllı ol 1.amatör ligi takımını çalıştırmıyon GALATASARAY bu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıklamalarının tamamını okunmalı tepkisi basına taraftara değil.

yetersizliği,inatçılığı,ergen gibi atarlanmaları aklıma hamzayı getiriyor. yavaştan taraftara da atarlanmaya başladı ama paniklediği her halinde belli

Son düzenleme:
Asporda goruntuleri veriyorlar simdi.Basina bayagi sinirlenmis.

Beyaz futbol'da simdi basin toplantisini izliyorum

Medya'ya, basina giydiriyor

baska bir T.D. yapsaydik bu gürlü konusmayi haklisin derdim. Ama bunlari kendin yaptin

Geri
Üst Alt