Tudor: "Bruma saygısızlık yaptı"

arkadaşlar olay şu,bir çoğu uzun zamandır birlikte oynayan bir oyuncu gurubu var farkındaysanız sinan,bruma gibi isimler genç oldukları için fazla fevri davranıyor,olayın arkasında selçuk sneijder hakan gibi isimler olduğu bariz belli onlar taraftara kötü gözükmemek için ortaya formda brumayı atıyor çünkü tudor ile bruma arasında kalsak brumayı seçeriz.....Mustafa Denizli budama yapacağım dedikten sonra da dikleme çakılmıştık yenilgiler falan filan bu oyuncu gurubu herşeye hakimler etkili yönetim de olmayınca bal kaymak.....sırf bu şerefsiz oyuncu gurubu dağıtılsı diye Tudor kalsın istiyorum çünkü kendisi giderse seneye de bundan farksız olacak...en azından risk alınmalı

Tudor'u aklamaya çalışıp durmayın takımın içine el birliğiyle ettiler şimdide Bruma'yı kaçıracaklar.

Önce Dursun sonra sen defolup git.

yine vurun td ye .. oyuncular her ne yaparsa yapsin zemzem suyuyla yikanmislardir

Aynen renktaş hep suçlu hocalar ulan bu takım miladını dolduralı 4 sen oldu hamza döneminde bile top oynamadan şampiyon olduk ölmüş takımdan hala medet umuyolar. Sanırsın takım başarıya aç yıldızlarla dolu hoca oynatamıyo. Yarın başka hoca gelecek bugün tudora sallayanlar yarın ona sallayacak. Anlayın artık bu takıma hangi hocayı getirirsen getir başarılı olma şansı yok bu kadar net.

Ulan Tudor, Sabri sana saygi duysa ne yazar? Bruma olmasa sen kac mac kazanirdin haberin varmi? Angut angut konusuyorsun, limit varmis, ulan 15 senedir sabri gibi kertenkele'yi biz sag bek'te izliyoruz, limiti gecmedimi?

Selcuk her mac takimi satiyor limiti gecmedimi?

Utanmiyormusun sen arkadas.

zorlanicagin mac'ta messi'yi cikarmak gibi birsey yaptigin, mal mal hareketler pesinde kosuyorsun.

ulan herkes limite uyuyor, bi Bruma'mi uymuyor? birakin bu isleri.

Tudor hoca da değil adam da değil. Gelir gelmez Bruma'ya taktı. Oyuncular üzerinden artistlik yapan adam teknik direktör olamaz.

Tudor'mu Bruma'mi desek, herkes seni harcar hala antik kuntik artistlik pesinde kosuyorsun, neymis juventus'da oynamis, oda yedek olarak, cok buyuk basari, tebrik ederim seni.

Ne yapmis Bruma?
maç esnasinda Tudor'a laf mi atmis?

Beter olun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder liste hazırlamıştır

Frank De Boer
Danny Blind

Brumanin gitmek istemesi normal. Iyi oyuncunun ne is var Dursun la selcukla Tudorla

Ula kaçtane hoca geldi, takım ayni pok, aklı olan anlar sorunun kimde oldğunu!

1.sorun tudor degil bu dogru ama tudor takım icindeki keneler kendisinide yer farkında degil

bu takım seneye hangi oyuncuyu alırsa alsın ilk 7ye dahi giremiyecek

umarım ben yanılrım

arkadaşlar olay şu,bir çoğu uzun zamandır birlikte oynayan bir oyuncu gurubu var farkındaysanız sinan,bruma gibi isimler genç oldukları için fazla fevri davranıyor,olayın arkasında selçuk sneijder hakan gibi isimler olduğu bariz belli onlar taraftara kötü gözükmemek için ortaya formda brumayı atıyor çünkü tudor ile bruma arasında kalsak brumayı seçeriz.....Mustafa Denizli budama yapacağım dedikten sonra da dikleme çakılmıştık yenilgiler falan filan bu oyuncu gurubu herşeye hakimler etkili yönetim de olmayınca bal kaymak.....sırf bu şerefsiz oyuncu gurubu dağıtılsı diye Tudor kalsın istiyorum çünkü kendisi giderse seneye de bundan farksız olacak...en azından risk alınmalı
Bana sacmalamanin aciklamasini yap deseler bu postu gosteririm heralde

Vay arkadas ne oyuncu grubuymus kendi aralarinda dusmanlar konusmuyorlar ama hadi takimin icinr sicalim derdindeler.

Hayir hep vir cete karteller mubarek.
Burak cete bunlar hocanin kuyusunu kaziyor olcanda bunlarin cete grubundan selcuk ve cetesi deniliyordu gecen sene ne olcan kaldi ne burak ne umut ne hamit, selcuk bu sene farkli ceteye katildi heralde. Geciniz bu isleri 2 stoper 3 orta saha 2 forvet aldik yazin 10 adam bruma falanda yoktu gecen seneki cetede bu sene gelince her biri o isler boyle isliyomus dediler galiba.

Bosuna sacma sapan teori kasmaya gerek yok kopeksiz koyde degneksiz gezip duruyoruz. Takimda tek cete dursun ve cetesi. Defolup gitmeden bacelonayi getir 10 hafta farkli hoca ararsin

atilan mesajlara bakarsan pek anlayan olmadigini gorebilirsin

hamza kotu gitti , denizli kotu gitti , riko kotu gitti , tudor da gitsin

eskiden de mancini ile prandelli kotuydu...

Senin de üye oldugun o godugumun genel kurulunun sectigi zirtapoz baskan bozuntusu serefsiz dursun var ya, iste o herif cehennemim yolunu boylamadigi sürece, feristahi gelse iflah olmaz. Dursun + onu secen genel kurul cehennemliktir. Nokta oglu nokta. Serefsiz kere serefsiz dursun denen hain zirtapoz.

Bruma napmis simdi cozemedim.

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

Geri
Üst Alt