Tudor, Galatasaray İçin Görevde!

O alınacaklardan biri Ndiaye olmalı forvet kim bilemedim eğer haber doğruysa.Gerek yok başka adam almaya.

daha gelmedi mi

Tüm peygamberler aşkına bugün kadromuzdaki işe yarayan oyuncuların kaçı süper lig ekiplerinden bize geldi?

Öve öve bitiremeyip sonra balon çıkmış sentilyon tane örnek varken nedir bu beklenti?

Riekerink ligi nerde bitirecek bir görmek lazım. Bu kadroyla ilk 4 bile başarıdır. 5 ve daha alt sıralarda bitirirse o zaman gönderilmelidir.

Wesley, Sabri, Selçuk, Balta , De Jong gibi adamlarla 120 km koşmak :) Mümkün durmuyor, gelse Riekerink'e kıyasla bir fark yaratabileceğini zannetmiyorum.

Gelse olacak olan şu.

İki maç kazanır: Tudor Bey diyeceksiniz!!

İki maç kaybeder: Karabük'ün hocası zaten ne bekliyordunuz ki?

Ayrıca hali hazırda bir teknik direktörümüz var ve onla sezonuna kadar devam edecekken ona destek olup şampiyonluk kovalamak yerine başka hocalar peşinde koşmak şu aşamada uygun gelmiyor bana.

Tudor abiye lafım yok ama daha iyi bir hoca getirmek daha iyi olmaz mı? Yarım sezon öncesinden gelecek seneyi çöpe atıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devre arasi sezon sonuna kadar anlasacaktin basariya göre ya devam yada tamam diyecektin okadar basit. Adam cvsinde galatasaray yasacak diye kosa kosa gelirdi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt