Tudor, Galatasaray'da Başarılı Olabilir mi?

başarılı olabilmesi için anladığı bir işi yapması gerekiyor öncelikle mesela dansözlük gibi.

Cok ümitliydim kendinden ama tuaf tavirlari ve zor zamanlarda ne konusacagini bilmeyen bir td oldu cikti basima. Bpgün olmasa en gec devre arasi gönderirler. Bence hicbir futbolcu kendisini sevmiyor saygi duymuyordur

Son düzenleme:
Bu egoyla zor.

Ne malum bir maçta da diğer oyunculara takmayacağı ?

10 maçı göremez

Her şeyden evvel yıldız oyuncu yönetimi ve kriz yönetimi eksilerde gibi görünüyor. Ezik ve kompleksli bir yapıya sahipmiş gibi davranıyor. Bu kafayla çok zor çünkü burası Karabük değil. Öncelikle bunu idrak etmesi gerekiyor.

İlk geldiği birkaç hafta içerisinde sempatik geliyordu lakin daha sonradan çok ciddi bir antipati yarattı. Bunu kendisi yaptı. Öster bilmem ne takımına karşı oynanan futbol ve alınan skor yetmezmiş gibi bir de hemen üstüne Sneijder mevzusu patlak verince taraftarın gözünde neredeyse tamamen bitti.

Allah muhafaza perşembe akşamı öster bilmem ne takımına karşı alınacak kötü bir skor ve dolayısı ile Avrupa'ya veda durumu ile karşı karşıya kalırsak bu konu açılmadan kapanmış olur.

cevabını öğrenemeyeceğimiz konu

son günleri gözüyle bakıyorum,luce nin kılıcı sallanıyor üzerinde.tursun bu fırsatı değerlendirir ve "kampı hiç böyle görmemiştim bütün olmuşuz bilmem ne dediği" hocasını gönderir

Bundan yogurt bile olmaz, birakin cacigi falan. Allahin bodyguard kilikli herifi.

Bana göre bu eger Galatasaray'da bi görev üstlenecekse, o da herhangi birinin korumasi olur.

Tudor kendi işini zorlaştırdı ya buradan güçlenip çıkar ya da tarihe karışır Türkiye de 1-2 takım çalıştırdıktan sonra kaybolur gider

Galatasaray'da başarılı olmak çok zor değil. Yıllardır gözlemliyoruz bu ligi biliyoruz. Bu kadar gözümüzde büyütmeye gerek yok. Orta sahaya dinamik ve topla arası iyi olan iki tane oyuncu alacaksın. Güney amerikalı olabilir. Sert olmaları yeterli. İki tane hızlı kanat oyuncusu. Çift forvet. Bu kadar basit. Türkiye liginde başarılı olmanın kıstası bu kadar. Kadro oturduğu anda Avrupa'da da çeyrek finaller yarı finaller görebilirsin.

Geri
Üst Alt