Tudor Kokusu Var, Havada Tudor Kokusu Var

Avcı yerine tercihimdir
Avcı yı şu an parlatan Emre ve gördüğüm kadarıyla ucundan biraz yerli sevici

dogru isim olmaz
ersun ve aykut gibi pisirik ve oyuncularin cigneyebilecegi biri

Aslında o biraz yönetimle alakalı gibi. Tudor'u da medyayla beraber linç edebilir o oyuncular.

Üstelik Avcı her ne akdar başarısız olsa da bana göre en dikkat çekici hamlesini Milli Takım'da Selçuk'u kesip Emre-Topal ortasasını kurarak yapmıştı. Sanki taktiksel ve oyuncu tarzları açısından modern bir anlayışı var.

Tab benim tahminim Avcı yönünde. İlle de olsun diye bir derdim yok. Bizim takım Galatasaray ile bağı olup biraz parlayan adamı takımın başına getirmeyi sever. Şu maddi şartlarda da büyük hoca bulamayacaklarından muhtemelen ilk olarak akıllarına Avcı gelecektir.

Tudor konusunda emin değilim zira adam nasıl top oynatıyor bizim maç dışında bilmiyorum. Bizim maçtaki oyunu da Lucescu'dan çok Lorant gibiydi. çok pozisyona girip çok da pozisyon veren bir görüntüde idi. PAOK'da ne yaptı hiç bilmiyorum.

thuramla beraber gelsinler gol yemeyiz

araştırmacı gazeteci Cund

4 hafta sonra Istifa diyen ilk kisi konu sahibi olur

Aslında o biraz yönetimle alakalı gibi. Tudor'u da medyayla beraber linç edebilir o oyuncular.

Üstelik Avcı her ne akdar başarısız olsa da bana göre en dikkat çekici hamlesini Milli Takım'da Selçuk'u kesip Emre-Topal ortasasını kurarak yapmıştı. Sanki taktiksel ve oyuncu tarzları açısından modern bir anlayışı var.

Tab benim tahminim Avcı yönünde. İlle de olsun diye bir derdim yok. Bizim takım Galatasaray ile bağı olup biraz parlayan adamı takımın başına getirmeyi sever. Şu maddi şartlarda da büyük hoca bulamayacaklarından muhtemelen ilk olarak akıllarına Avcı gelecektir.

Tudor konusunda emin değilim zira adam nasıl top oynatıyor bizim maç dışında bilmiyorum. Bizim maçtaki oyunu da Lucescu'dan çok Lorant gibiydi. çok pozisyona girip çok da pozisyon veren bir görüntüde idi. PAOK'da ne yaptı hiç bilmiyorum.

Ben de PAOKta ne yapti pek bilmiyorum sadece skorlara bakip birseyler soyleyecek olursam uefada gruplarda dortmundu 1 yenip 1 de berabere kalmis
ama nihayetinde adami kovmuslar
karabukte kendisine verilen kadro ve tanimadigi lig olmasina ragmen oynattigi top cok basarili bence, skorlar son haftalarda iyi olmasa da
2. yarida incelemek gerekir

4 hafta sonra Istifa diyen ilk kisi konu sahibi olur

ne dion musap kardes
kapismaya mi niyetlisin

Gercek imparator olarak betimleyecegim 1 hoca kuskusuz

İnegölsporda durumlar ne :red:

Son düzenleme:
Rusların Igor Destanı'nda anlatilan Prens Igor kendisidir.

5 tane fiziki istatistik gosterdiler 4unde karabuk ligde ilk 2de
rakip ceza sahasina oynama ve rakibi karsilama konusunda da buyuk takimlarin hemen ardinda

Kendisiyle ilgili hazırlanan klibi izleyen Igor Tudor: "Bu arkadaş epey bir çılgın."

:oley:

Geri
Üst Alt