Tudor Raporunu Verdi! Kim Gidecek, Kim Kalacak?

Linnes de futbolcu falan değil de başka isimler de gitmeli.

haber'ûl Jackshit

Ben de bir taraftar olarak gidecek listemi yazayım.

Dursun Özbek
Mehmet Özbek
Dursun Özbek
Mehmet Özbek
Dursun Özbek
Mehmet Özbek
Dursun Özbek
Mehmet Özbek bir de bunların gerizekalı yeğeni mi birinin oğlu mu ne haltsa o ismini bilmediğim velet.

Ben de bir taraftar olarak gidecek listemi yazayım.

Dursun Özbek
Mehmet Özbek
Dursun Özbek
Mehmet Özbek
Dursun Özbek
Mehmet Özbek
Dursun Özbek
Mehmet Özbek bir de bunların gerizekalı yeğeni mi birinin oğlu mu ne haltsa o ismini bilmediğim velet.

Dembele transferine engel olan kişi Mehmet Özbek'in oğlu Serhat Özbek :D:red:

Cüneyt Tanman’ın açıklamalarında belirttiği yöneticinin oğlu başkan Dursun Özbek’in yiğeni (Mehmet Özbek’in oğlu) Serhat Özbek olurken, Serhat Özbek’in Dembele transferinde babasına ‘Bu transfer Galatasaray’a yaramaz, tutmaz’ dediği ve Dembele transferine engel olduğu öğrenildi.

Son düzenleme:
dursun anasının ..... geri dönsün ibaresi vardır inş raporda hocam

linnes gerektiğinde solda da oynayabiliyor ve yedek olunca sesi çıkmıyor bu yüzden kalmalıdır.

Takımda en az forma giyen Linnes yüzünden bu durumdayız helal olsun müthiş tespit yapmış tudors

bu nasil rapor

Hmmm güzelmiş zaten bütün sorun Linnes ve Chedjou'ydu.
Ulan bu takımda taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmayacak bir hoca ne zaman gelecek

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlis isler yapiyor hoca. Genelde tespitlerimde yanilmam. daha ilk macinda Galatasaray kariyerinin uzun olmayacagini soylemistim.

Trabzon macinda basarili dribblingler yapan tek adam vardi, o da Linnes idi ve onu oyundan cikarmisti batiran Bruma yerine...

Geri
Üst Alt