Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
297

Galatasaray'dan 1.5 milyon euro tazminat isteyen İgor Tudor yeniden sarı-kırmızılı ekibin kapısını çalabilir.

Sözleşmesinde "Ligi ilk 2'de bitirmesi halinde sözleşmesi 1 yıl uzar. Şampiyonluk primi 500 bin euro'dur. Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda 400 bin euro'luk prim almaya hak kazanacaktır" ibaresi bulunan Hırvat hocanın, G.Saray'a sezon sonunda bir dava daha açabileceği kulübe iletildi.

GELİN ANLAŞALIM!

Tudor'un Türk avukatı kulübe gönderdiği uyarı mektubunda, "İlk yarıdaki sonuçları düşünüsek G.Saray'ın başarısında müvekkilimin katkısı gözardı edilemez. Sezon sonunda yeni davalarla yüz yüze kalmamak açısından sizi ikale yapmaya davet ediyorum" uyarısında bulunduğu bildirildi.

A Spor

Parası neyse verelim; sussun ve adı bizimle anılmasın artık.

Şampiyon olacağımızı o kadar iyi biliyorlarki 1 haftadır lehimize bir tane haber çıkmadı:) alayını üst üste ko ya ca ğız!

Aspor haberciliği , tazminat ödenir ama yok şampiyonluk primi mirimi ödenmez.
Selçuğun s8 davasına benzer bu iş

Hayri ödesin bunun parasını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir hukukcuymus , tudor davasi seyri kotu etkiler dedi sebepleriyle

uefa nin en hassas oldugu konu dedi

Başkanımız ceza almayacağız müsterih olun dedi.Bize ona inanmak düşer.

Sözleşmeyi fesh ettiğinde zaten bu prim bedellerinden olmuş olmuyor mu ?

Sadece fesh bedelini vermemiz gerekir oda 400 bin euro mu neydi

Sözleşmeyi fesh ettiğinde zaten bu prim bedellerinden olmuş olmuyor mu ?

Sadece fesh bedelini vermemiz gerekir oda 400 bin euro mu neydi

Karsilikli anlasmali fesih ise evet , ama tek tarafli ise durum degisiyor

sen adamin sampiyonluk primini filan da engellemis oluyorsun , buna riza gostermemesi normal acikcasi

Sattığın kadar al ve maaş bütçesini belli seviyenin altına çek şeklinde bir ceza geleceğini düşünüyorum ben.Gelirler bu kadar düşmüşken bonservisli adamlara çok yüklendiğimiz için bunun önünün kesileceğini sanıyorum.Maaşlar da çok yüksek onun da düşmesini isterler.Men cezası şayet bunlara uymazsak gelir

Men yemen için aranda akit olması lazım kısıtlama olur en fazla hurafe uydurmayın

Bu Alemin Tek Kralı

Ben degil bu islerle mesgul olan spor hukukcusu bildiriyor

ben yalnizca eger men cezasi alirsak umarim 1 seneden fazla olmaz diye temennimi yazdim

Boş haber olarak görüyorum.

Geri
Üst Alt