Tudor'dan Tespit Gibi Tespit

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Igor Tudor: Etrafta sürekli var olan kötü teknik direktörler görüyorum. Her zaman takım yönetiyorlar.

Hamza Hamzaoğlu
JoR
Hikmet Karaman
Kemal Özdes
Tolunay Kafkas
Hüseyin Kalpar
İsmail Kartal
Sergen Yalçın

Gibi adamlara söylemiştir

kendisi için söylemiş herhal

Takımı ligin 14.sırasında
En son Karabük bunun yerine Bülent Uygun malını düşünüyordu.

Bizim taraftar da ne hikmetse yere göğe sığdıramıyor.

aga ben bu forumu anlamadım ki başka takımları puana göre değerlendiriyorsunuz ama aynı zamanda 3 kupalı hocaya etmediğiniz hakaret kalmıyor :s

aga ben bu forumu anlamadım ki başka takımları puana göre değerlendiriyorsunuz ama aynı zamanda 3 kupalı hocaya etmediğiniz hakaret kalmıyor :s
CsGRq5uWIAALEHm.jpg

Berbat bir hoca olduğunu pekiştiriyorum işte.
Neye göre bu kadar abartılıyor bu adam ? 3 büyüklere yenildi,berbat fenerden 5 yedi, lig de maç kazanamıyor ama bu forumda öyle bir algı var ki sanarsın takımı iyi top oynuyor. Karabük son 9 maçta 1 galibiyet almış adamı taraftar ıslıklıyor, bize yenildiği hafta kovulur muhtemelen.

Berbat bir hoca olduğunu pekiştiriyorum işte.
Neye göre bu kadar abartılıyor bu adam ? 3 büyüklere yenildi,berbat fenerden 5 yedi, lig de maç kazanamıyor ama bu forumda öyle bir algı var ki sanarsın takımı iyi top oynuyor. Karabük son 9 maçta 1 galibiyet almış adamı taraftar ıslıklıyor, bize yenildiği hafta kovulur muhtemelen.

renktaş bu adamın aldığı skorların büyük bir kısmında hakemlerin parmağı var

büyük takımlarla yaptığı maçlar konusunda kısmen katılıyorum mesela beşiktaş maçında korkak bir dizilişle sahaya çıkmıştı kendi oyunundan taviz verip

en azından bir oyun felsefesi var ve çoğunlukla sahaya yansıtabiliyor ancak skorlar kendisinden bağımsız etkenlerle bu derece kötü diye düşünmekteyim

yakın gelecekte kovulması da olası dediğin gibi, en iyi oyuncuları afrika kupasına gidecekmiş yeni transferi falan da sakatlanmış

Berbat hoca olduğunu falan pekiştirmiyosun fikstur listesine ve puan durumuna erişimin olduğunu pekiştiriyosun salt
onun da ne tür gafil yorumlara yol açtığını ilk mesajında gösterdin

Bu adama berbat hoca diyen arkadasa suan bizim Takımdaki hocanın kim olduğunu hatırlatalım.

Geri
Üst Alt