Tudor'un Maaşı Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halihazirda bir takim calistiriyor yani orada aldigindan daha fazlasini vermemiz normal bence yoksa adam niye ayrilsin sezon ortasinda oradan.

Biraz daha az olsa güzel olurdu ama Dursun'un bunu becerdigine bile sükretmek lazim. Yoksa ben Ayhani veya Hasani takimin basina getirir diyordum bu.

Asiri negatiflik veriyorsun , rahatsiz olmaya basladim yeter

Rahatsız oluyorsan çık dışarı nefes al.

Senin gibi yönetimi yalamıyorum diye rahatsız oluyorsan, benim karakterim de yalamak yoktur. Yalamayı sadece seks sırasında karşı cinse uygularım.

Saygılar...

O taptığınız menfaatler uğruna öldüğünüz DURSUN DEFOLUP GİDECEK, sizin zihniyetiniz de ezilecek.

Galatasaray taraftarı diye bir şey artık yoktur.

Dursun Galatasaray'da Aziz'liğini ilan etmiş ve eskiden adı Galatasaray taraftarı olan cahil kesim de herşeyi kabullenmiştir.

Size sirkinizde mutluluklar.
temelde söylediklerin doğru evet ama şu anda bu yönetim var başımızda

Gelecek olan teknik direktör ise şimdiye kadar çalıştırdığı takımlarda pozitif izlenim bırakmış önce bir görmek lazım

Umarım Sabri ben seninle top oynadım. Sen kimsin falan demez.

temelde söylediklerin doğru evet ama şu anda bu yönetim var başımızda

Gelecek olan teknik direktör ise şimdiye kadar çalıştırdığı takımlarda pozitif izlenim bırakmış önce bir görmek lazım

Abicim tezgah tezgah anlamıyorsunuz. Bu adam iyi hoş şeyler yapacak tamam kabul sene sonu ne olacak? Yazın yine çöp çöp 3-5 tane adam alınıp 20-30 milyon para harcanacak belki Muslera ve Sneijder bile satılabilir Dursun sabote ediyor içten içe bunu göremiyorsanız ben daha ne diyeyim. Gelecek sezon da çöp olacak Dursun Haziran'dan sonra görevi başında kalırsa.

Abicim tezgah tezgah anlamıyorsunuz. Bu adam iyi hoş şeyler yapacak tamam kabul sene sonu ne olacak? Yazın yine çöp çöp 3-5 tane adam alınıp 20-30 milyon para harcanacak belki Muslera ve Sneijder bile satılabilir Dursun sabote ediyor içten içe bunu göremiyorsanız ben daha ne diyeyim. Gelecek sezon da çöp olacak Dursun Haziran'dan sonra görevi başında kalırsa.
bunu göremiyorsuniz biraz yanlış olmuş bunu burda ki herkes görüyor

Burda ki konu teknik direktör ki Riekerink gerçekten yetersiz kaldı

burda ki herkes yönetiminde gitmesini istiyor ama bu maalesef taraftarın elinde değil hele en büyük taraftar grubuyuz diye kendini lanse eden aslında neidüğü belirsiz olan bir ultraslan grubu bile yönetime karşı gelmiyorsa

makul bir rakam sadece bu adamı serbest bırakın mehmet özbek artık burnunu sokmasın bilmediği işlere

financal fair play ne olacak

daha yardımcıları falan var

Tudor'u ben de istiyordum, şu anda gelebileceklerin en iyisi.
Ama çok hıyar bir kulübüz, PAOK'tan aldığımız adama o sırada aldığının 3 katı para veriyoruz, Karabük'ten aldığımız hocaya 2.5 katını. Arkadaş biz zaten bu takımlardan çok daha üst seviyede kulübüz bu adamlara orada aldıkları maaşı versen yine gelecekler zaten. Hadi 100bin euro fazlasını ver gerizekalı mısınız?

Kerizlik de nirvanaya ulaştık.biraz da tudor paşa cukkalasın oh mis

tapa
a
l
k

Hep yapilan bir dusunce hatasi bu . Biz daha buyuk klubuz , anadoldan kalkip bmw ye biniyor zaten , veya o formayi giymek , o klupte calismak icin cebinden para verecekler var ....

bunlar populist laflar , gecenlerde bir arkadas ayni berkay isabetli nin 6-0 yorumu gibi , bizden baska 8-9 katini veren var mi gibi bir alayci soz soylediginde gareth bale in tottenham ile madrid arasindaki maas farkini yazmistim

orada adam "ya ben tottenham dan madride gidiyorum ,indirim yapayim" filan dememisti , gayet guzelce imzayi 9 katina atmis .. boyle tonla ornek var

daha iyi yere geliyorsan daha cok para kazanirsin

aktifbankta mudursundur , 20 bin maasin vardir , is bankasi 15 verirse gider misin ? "ama is bankasi" diye .. 25 bin verir oraya gidersin

bu yuzden karabuk ile GS nin maas seviyesi bir olmaz , bu dusunceyi terk edelim artik .. maaslarimizin genelde cok yuksek ve gercek disi olduguna katiliyorum ayrica.

mou mesela portoda mi united ta mi daha cok kazaniyor ? gibi uzar gider

talihsiz bi kiyas olmus.

Biz "Galatasaray'a hoca / oyuncu olarak geliyorsun, zaten kabul ettirmelisin ayni fiyati" derken, Galatasarayda oynamanin farkli avantajlari oldugu icin (örnegin cl'de oynamak avrupa kupalarinda oynamak gibi) öyle diyoruz.

x bankasiyla y bankasi kiyasina benzemez bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt