Tugay Kerimoğlu Görevi Bıraktı

Hagi neyse tugay'da odur galatasaray icin, basarilar aslan.

Emeklerin icin tesekkurler

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yolu acık olsun.Cok pasif kaldı maalesef.Fener macında Sneijder'in golünden sonraki coskusuyla yad edecegim kendisini.Artık o da Okan gibi tek adam olmalı,o sekilde devam etmeli kariyerine.

O bizi her yerde kotuleyen keltos gibi sov yapmasinimi bekliyorsunuz tugay dan..

Evet bize pek ugur getirdigi soylenemez ama o kel kafadan daha adam oldugu kesindir..

Kebap sevseydi milli takıma alırlardı garibimi..

iyi bir hoca olur mu bilmiyorum ama bu işlere girerse en başarılısı Hakan Şükür olacak gibi.

iki gune kalmaz takimi ikiye boler

malesef hakan karakter sorunu yasayan bir insan ve asiri kompleksli..bence yorumcu olarak kalmasi daha mantikli olur hem kendisi icin hem de bizim icin..

iki gune kalmaz takimi ikiye boler

malesef hakan karakter sorunu yasayan bir insan ve asiri kompleksli..bence yorumcu olarak kalmasi daha mantikli olur hem kendisi icin hem de bizim icin..

bilmiyorum artık. ertuğrul sağlam şampiyon olduğunda bende başlıycam falan demişti.

dediğim gibi iyi bir hoca yapıcı birisi olur mu bilmiyorum ama bir şekilde başarılı olacaktır.

bilmiyorum artık. ertuğrul sağlam şampiyon olduğunda bende başlıycam falan demişti.

dediğim gibi iyi bir hoca yapıcı birisi olur mu bilmiyorum ama bir şekilde başarılı olacaktır.

insallah olur..futbol bilgisi tr standardlarinin cok ustunde..ama o kiskanc,kompleksli tarzi her seyi berbat ediyor..

Hagi gibi büyük bir efsane ama antrenörlük olarak aynı seviyede. İngiltere'ye dönüp kendini geliştirsin iyice, sonra geri gelsin.

hasan sas bundan iyiydi ya en azindan hirsliydi kulubede deliriyordu biseyler yapiyordu

Eski futbolcumuz veya efsanemiz diye adama sonsuz kredi verecek degiliz. Koskoca Galatasaray bu, duygusal hislerle yönetilmez, isini yapamiyorsa istedigimiz verimi veremiyorsa gönderilir.

tugay ne yapıyordu ki hala anlamış değilim sıfır etki sıfır katkı gitmesi normal tafi kalmalı kalecileri yetiştirmek açısından...

Geri
Üst Alt