Tugay Kerimoğlu: "Muslera sezon sonunda ayrılabilir"

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
1727972593214.webp

1727972608245.webp

Hayir abi en az 2 sezon daha bizimle olması gerek

Daha mi gitmesin? Her yil bir son sarki diye diye 38 oldu, simdiye kadar coktan yerine birini bulmamiz gerekiyordu.

Gitsin zaten.
Şampiyon olup mükemmel bir veda olsa keşke.
Her türlü senaryoda gitmeli çünkü düşen performansı geçmişte yaptığı muhteşem emeklerine gölge düşürmeye başladı.
Yaşayan ilk 5 efsaneden biri güzel hatırlayalım hep

Allah allah nasıl anlamış onu

Şampiyonluk sonrası alkışlarla ve sevgiyle yolcu edelim. Ayrılışlar güzel olmalı

Ayrılıklar güzel ve vaktinde olmalı.

Efsaneye 5. yıldızlı 1 takım yakışır..

Eh yani.

Doğru zamanda ayrılmayı da bilmek lazım.

Çok şeyler kazandırdı. O olmamış olsa 2 veya 3 şampiyonluk bizden silin ve rakibe yazın
Çok büyük karakter çok büyük bir kaleci
Dün gibi haırlıyorum yırtık kot pantalonu beyaz gömleği apaçi saçları ile Florya'da Terim'in elini sıkışını
Zaman ne çabuk geçiyor
Ben senden her daim razı oldum Muslera.
Muusleraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sorun yok, gitsin.

Zamani gelen herkez gitmesi lazim. Muslera cok buyuk bir karakter ve kulubun bir parcasi oldu. Ama artik gitmesi lazim. 30+ oyuncu istemiyorum artik.

Gitsin zaten, umarım bütün güzel anıları yakıp yıkarak gitmez ama YB maçıyla berbat bir başlangıç yaptı.

Sezon sonunda kaleci lazım, 10 numara lazım, adam yiyen orta saha lazım, sağ bek lazım, kanat lazım. En az 5-6 tane net adam lazım. Fakat bunları yapacak yönetim yok. Adam başı 10 milyondan 60-70 milyon harcarlar yine. Gidip en bktan futbolcuları getirirler. Biz y yemişiz.

Geri
Üst Alt