Tugay Kerimoğlu ve Ujfalusi

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
fft226_mf4191194.Jpeg

Lucescu'nun gelmesine kesin gözüyle bakıldığı için herkes Mancini'nin gitmesini istiyordu.Şimdi Moyes, Löw ve Denizli gibi isimlerle anılıyoruz.(trajikomik) Adı geçenler arasında Tuchel dışında heyecanlandıran çıkmadı.Juande Ramos'la da pek ilgilenmiyoruz sanırım.

Bu durumda adı geçenler yerine Tugay ve Ujfalusi daha mantıklı bana göre.Çünkü;

- Takımı tanıyorlar

- Futbolcuların ve taraftarın saygı duyduğu isimler

- Taraftarın diğer teknik direktör adaylarına göre daha çok sabredeceği destek vereceği isimler

Tugay'ın kenardaki duruşuna, bakışına bakarak "bu vasıfsız, çapsız, etkisiz vs" gibi saçma çıkarımlarda bulunan arkadaşlara da şu röportajı izlemelerini tavsiye ederim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=B6cNxs8Wxc4[/media]

Tugay in dünyadan haberi yok ne takım çalıştırmasi ya hem de böyle önemli bi senede

Tecrübe = 0

Sneijder sallamaz bunları.

aslında Tugay Kerimoğlu çok değerli bir insan,hoca.Şansı hakediyor mu ?Tabiki de evet.Ama biraz daha baskın karakter olması gerekiyor.Tabi teknik ve taktik düşüncelerini hiç bilmiyorum bu fırsatım olmadı takip edemedim.Şöyle bi düşünürsek Hagi'nin defansif anlayışına uydu pek karşı çıktığını düşündüğüm durumuda olmadı.Sadece söylentiye göre o dönem ki 0-0 biten fb -gs maçında kadroyu onun kurduğu söyleniyor.Eğer bu durum doğruysa o gün oluşturduğu taktik ve anlayış yerindeydi.

Mancini'nin yanındada defansif bir eğitim aldı.Ama selçuğun forma çıkarma olayında Ujfa ile ikisi baya sağlam durmuşlardı.

Ama tabikide Galatasaray bu sene baskı altında oynayacak ne kadar yeterli olurlar bilemem ama.

Bence Ujfa iyi seviyede olabilir ama Tugay Kerimoğlunun aşama kaydettiğini düşünmüyorum.

Sneijder neden sallamasın ikisini de tanıyor hem o karakterde biri değil.

tapatalk

Bunlara kaldıysak kapatalım şubeyi.... En azından şikecilere dik durduk deriz....

Konuyu açan arkadaş çapsız çıkarımında bulunmamızı istememiş ama Tugay Kerimoğlu hocalık konusunda bildiğin çapsızdır. 3. kez Galatasaray'da görev aldı ve her dönemi fiyasko. Onu geç insan Salih Dursun'un yetersizliğini görür transferini engeller. Kariyerinin en büyük hatasını yapmaz. Onu bile beceremedi. Bundan sonra uzak olsun mümkünse.

Ujfalusi'den en fazla takimin abisi fln olur, Tugay'in da hicbir antrenörlük yetenegi yok maalesef.

Aslında Mustafa Denizli göreve gelirse yardımcıları Tugay ve Ujfalusi olursa ve Mustafa Denizli ile biraz daha tecrübe kazanıp, Denizli sonrası Tugay birinci olarak devam etmesi de güzel bir alternatif olabilir...

çok mantıklı..ama anlamaz burdaki at kafaları,isimli hoca isterler tıpkı futbol cahili başkanımız gibi..

Tugay'ın neyi yapıp neyi yapmadığını nereden biliyorsunuz yahu? Şunu deseydi, bunu yapsaydı vs. Nereden biliyorsunuz neyi yapıp yapmadığını??

Geri
Üst Alt