GSC Portal Tugay'dan Türk Futboluna Eleştiri

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
tugay.jpg

Teknik direktör Roberto Mancini ile birlikte Galatasaray'daki görevinden ayrılan Tugay Kerimoğlu, İngiliz basınına konuştu.

Detaylar GSC Portal'da...

bu sabır olayına katılmıyorum. dünyanın hiç bi büyük kulübü sabır göstermez başarısızlığa bunun Galatasaraya özel bi tarafı yok. barcelona madrid münich m.united...vs nasıl başarısızlığa tahammül edemeyip anında t.direktör değiştiriyorsa biz de aynı şeyi yapıyoruz,böyle büyük taraftar kitlelerine sahip takımlar sürekli başa oynamak zorundadır yoksa milyonlarca tarftara durun bekleyin diyemezsiniz. büyük takımların bi t.direktöre sabır göstermesi için ya çok fazla krediye sahip olması lazım ya da sahadaki oyunda bi gelecek görmesi lazım. mancini nin oynattığı futboldan ufak bi olumlu sinyal alsaydık zaten gitmezdi.

Umarım kendini geliştirip bir gün teknik direktör olarak gelirsin yuvana

Tugay iyimi kötü mü hala anlayamadım ama şanssız olduğu kesin

Adam hakli

Umarim ne kadar iyi futbolcuysa, o kadar iyi teknik direktör olur.

Beklenilen, yada benim beklediğim gibi çıkmadı. Daha fazla konuşkan, hatta biraz da iddialı konuşması gerekirdi. Pısırık bir görüntü çizdi.

bu sabır olayına katılmıyorum. dünyanın hiç bi büyük kulübü sabır göstermez başarısızlığa bunun Galatasaraya özel bi tarafı yok. barcelona madrid münich m.united...vs nasıl başarısızlığa tahammül edemeyip anında t.direktör değiştiriyorsa biz de aynı şeyi yapıyoruz,böyle büyük taraftar kitlelerine sahip takımlar sürekli başa oynamak zorundadır yoksa milyonlarca tarftara durun bekleyin diyemezsiniz. büyük takımların bi t.direktöre sabır göstermesi için ya çok fazla krediye sahip olması lazım ya da sahadaki oyunda bi gelecek görmesi lazım. mancini nin oynattığı futboldan ufak bi olumlu sinyal alsaydık zaten gitmezdi.

Dogru olmayan nokta su. Bizde basarili sayilmak icin sampiyon olmak da yetmiyor. Lucesu sampiyon yapti kovuldu, herkes bayram etti. Fatih Terim'in ikinci yilinin sonunda kalsin mi kovulsun mu anketi yapilsa kovulsun diyenler azimsanmayacak kadar cok olurdu. Mancini gibi kupa kazanmis, ligde ikinci olmus, Avrupa'da da gidebilecegi kadar gitmis antrenorune bizim kadar tepki gostermez Avrupali.

Sabir ve saygi yonlerinden en alt seviyedeyiz, ego ve basari beklentisi olarak da en yuksek seviyedeyiz Avrupali taraftarlara gore.

Son düzenleme:
Teknik direktör olarak başarılı olabileceğini düşünüyorum ama Türkiye'de değil.

tapatalk

Geri
Üst Alt