Tuğba Dural Canlı Yayında Ağladı

Lan sanki Türkiye'de herkes yabancı kelimeleri çok düzgün bir şekilde telaffuz ediyor. Eminim o yönetmen bozuntusu Sneijder'e Şnayder filan diyordur.

Almedya demiyorsa ne olayim yonetmen bozuntusu akilli ol

Igrenc bir kanal.. sasirtmadi ...Allah bilir daha neler dönüyor bilmedigimiz

Aglaması bile datlı

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oeEV7ShC-78[/media]

Gecin bu isleri..aglama dedigin bu ablam gibi olacak..havadan sudan meselere aglamaklan olmuyor bu isler...

yav renkdaş istemeyerekte olsa gece gece mahvettin beni vallahi billahi :sad007: paylaştığın videoyu izledim kötü cidden ama yan tarafta hemen related videos bölümünde şehit haberinin aileye verildiği an diye bir video vardı boş bulundum girdim izledim videoyu. hay izlemez olaydım darmadağın oldum yemin ederim hala daha elim ayağım titriyor kendime gelemedim tam olarak :sad007: allah o annelere bu acıları yaşatanların bin belasını versin. bağıra bağıra can versinler :mad-3: umarım o gencecik çocuklar boşuna can vermemiştir.. umarım bu milletin genel anlamda inancı olduğu üzere kudretli bir tanrı vardır ve umarım yapanın yanına kar kalmayacaktır... umarım... :sad007:

İçim titredi. Hıçkırarak haber sunması yerine bir reklam arası verilip kızın gönlü alınmalıydı. Resmen işkence etmişler kıza yayında.

Ntvspor=fbtv bu kanalı izleyen Galatasaraylıları anlamıyorum zaten

Gstvye alalim bacimizi.

Nerden biliyorsunuz MARCA konusuyla alakali oldugunu ? Goruntu varmi ??

Lan o kanalin genel muduru mu ne bilmem nesi olan fuat akdagin okuma yazmasi yokken bu kizcagi bu yapilanlar reva mi? Fuat akdag gazete okumaktan aciz, sabah programinda goruyoruz hallerini.

Ulan yonetmen delirtme adami, evini atese veririz Zirto.

sayın yönetmen Emek Egenin sunumu hakkında ne düşünüyor acaba?

Ntvsporun numarasını bilen varmı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xVyQgR.jpg

Geri
Üst Alt