Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

adam mustafa sarpi bize jaja gibi gosterdi haftalarca:)

hoca dedigin oyle olur

rijkaard futboldan anliyor...ona yaptiklarimiz karsisinda utanmamiz gerekirken zeytin yagi gibi üste cikmaya calisiyoruz

Ünal aysal'ın yerinde olsam giderdim rijkaard'ın kapısına ve konuşurdum planlarımı anlatırdım. Rijkaard gelir çünkü giderken birgün mutlaka geri gelecem demişti !!! Anlaşacaksın 5 yıl ve her sene kritik 2-3 bölgeye 1. sınıf futbolcu alacan ve geri kalan bölgelere genç yetenek yerleştireceksin. 2 sene sonra meyveleri toplamaya başlarsın

Yada iyi olan bir oyuncuyu bu seviyelere düşürdü.Rijkaard geldikten sonra arda,sabri,servet,balta,ayhan,barış hepsinin formu dibe indi

sallamayalim

sabri arttirmisti formunu

ardada iyi idi

balta coktan cokmustu farkinda olmayanlar vardi adam yerine 2 solbek aldirdi biri caglar biri insua, caglar sakatlandi kullanamdi, insuayi daha tam gormeden FR gitti

ayhan yaslandi

baris zaten kac kere oynadiki

Yada iyi olan bir oyuncuyu bu seviyelere düşürdü.Rijkaard geldikten sonra arda,sabri,servet,balta,ayhan,barış hepsinin formu dibe indi

fr'nin ilk haftalarinda arda bu sezon messi ve c.ronaldo gibi performans gösterdi

ilk 6-7 haftada adam golsüz mac gecmiyordu 10-12 asisti vardi reis

Ünal aysal'ın yerinde olsam giderdim rijkaard'ın kapısına ve konuşurdum planlarımı anlatırdım. Rijkaard gelir çünkü giderken birgün mutlaka geri gelecem demişti !!! Anlaşacaksın 5 yıl ve her sene kritik 2-3 bölgeye 1. sınıf futbolcu alacan ve geri kalan bölgelere genç yetenek yerleştireceksin. 2 sene sonra meyveleri toplamaya başlarsın

aynen reis gerets'i getirecegime FR'yi getiririm

Yok artık yahu. Sabri hayatının en iyi futbolunu oynadı Rijkaardla keza Arda da öyle. Ne zamanki ikisi de ciddi sakatlıklar geçirdi o zaman düştü performansları.

Beğenmeyebilirsin yönetimini ancak sırf bok atmak için de bu tip dayanaksız yorumlar yapma bir zahmet.

Ek olarak, Balta'nın form düşüklüğünün teknik direktörle alakası yok bunu görmek zor değil. Servet de eski fizik üstünlüğünü kaybedince geriye gidiyor günden güne.

Barış'ın formu yükselse ne olur hem yahu ?

onur gurel harbiden futbolu seyretmeye bu sezon basinda basladigina dair suphelerim var

Barış 2 sezon önce bayağı iyiydi yanlış hatırlıyorsunuz

Şaka gibi hakkaten. Adam Barış'ı Rijkaard bitirdi diyor üstüne ısrar ediyor.

Yok artık yahu. Sabri hayatının en iyi futbolunu oynadı Rijkaardla keza Arda da öyle. Ne zamanki ikisi de ciddi sakatlıklar geçirdi o zaman düştü performansları.

Beğenmeyebilirsin yönetimini ancak sırf bok atmak için de bu tip dayanaksız yorumlar yapma bir zahmet.

Ek olarak, Balta'nın form düşüklüğünün teknik direktörle alakası yok bunu görmek zor değil. Servet de eski fizik üstünlüğünü kaybedince geriye gidiyor günden güne.

Barış'ın formu yükselse ne olur hem yahu ?

Rijkaard'ı taraftarda anlamadı namık kardeş boşver :) Tek sözü adamın ya sadece tek sözü "kalite yok" bütün olayı şu sözle bitirdi adam, ne konuşuyoruzki?

QOQjB.gif

Yemin ederim rijkaard gelir hele ünal aysal'ı gördükten konuştukdan sonra koşa koşa geri gelir !!! Önemli olan ünal başkan2ın rijkaard'a takımı emanet etmeyi düşünmesi

ah keske...zaten tikir tikir aliyordur parasini gs'den...gel kazandigin parayi alninin hakkiyla kazan deseler adam hemen gelir

delikanli adam FR

bu forumda herkes balta iyi derken adam 2 sol bek aldirdi

sanki gozunuze sokar gibi:)

sonra ikiside karpaty macinda oynayamayinca

bizede elveda demek kaldi:)

baltayi oynatmamak icin caneri sol beke cekti

sonra serkani solbekte denedi

caglari aldi adam sakat cikti

insuayi aldi:)

ama adam futbolu bilmiyor

simdi ankete bakip balta diye oy vermekle olmuyor bu isler

Rijkaard'ı taraftarda anlamadı namık kardeş boşver :) Tek sözü adamın ya sadece tek sözü "kalite yok" bütün olayı şu sözle bitirdi adam, ne konuşuyoruzki?

Rijkaard'ın dedikleri birer birer çıktı Furkan o konuda rahatım. Adam kalite yok sakat çok dedi, o gittikten sonra takımın nasıl dibe vurduğunu gördü herkes. O da çok hata yaptı açıkçası ama istediklerinin yapılmadığı bir ortamda insanın içinden çalışmak bile gelmez. Adama Servetle, Sarpla ayağa seri pasa dayalı futbol oynat dediler resmen. :)

Geri
Üst Alt