Tulun ve Mancini'nin, Gomis Krizi!

gomis o kadar para almaz 2 ya da 2,5a gelir.

yani burakin oynadigi fiyata pekala gomisi oynatabilirsiniz. Fakat bizim yonetim gelene gecene 3 bayildigi icin 2'ye oynayacak oyunculara 3 bile veriyoz. umarim yapmayiz boyle aptalliklar

bu adam lyona transfer olduktan sonra lyon şampiyon olamadı bir daha =)

yıllık 1.5 milyon euroyu kabul ediyorsa bonservisi elinde olarak gelebilir, fazlası fazla bu adam için.

bize yetenekli forvet lazım.

adam fazla para istiyor orasını gectım ama bu lıgde fızıgı olan forvetler oyle yada boyle basarılı olur..ımza parası mac basına su bu derken en fazla 3m euro ideal..su ortam da beleş kalıtelı forvet zor alalım bunu olcan töre inler kapatalım transferi.

Kovun su tulun'u getirin haldun ustunel'i

Tulun'un varligi bile sorun teskil ediyor

klasik saçma masa başı haberi. ciddiye almaya değmez.

Herif almanyada hala arkasından atıyorlar

merhaba.

bülent tulunun askerleriyiz

saygılar.

Bülent Tulun Almanya' ya sürülmemiş miydi ya?

Ya bu Tulun'u Almanya'ya sürmedi mi baskan,adamı sürgüne gönderdik hala karıstırıyor ortalıgı.Bi dur be kardesim.

bulent tulun drogba ve sneijderi getirdi, nekadar sevmesek adam istedigini getiriyor

ama yonetim bu adami istemiyorsa, niye kovumuyorlar bu adami

+ gomis kim ? vizyon dedikleri bumu

fransada artik is yapmayacak adam bizde ne isi var

turk olsa eyvallah, yedek olur ama ilk 11de oynayacaksa, alinmasin

adnan polatın başını adnan sezgin yedi aysalın başınıda bu bülent tulun yiyecek içimizdeki irlandalı bülent tulun

Hiç beğenmem. Bu tarz direkt santrafor alınacaksa gidip Mandzukic, David Villa veya Demba Ba'yı falan alsınlar. Ama bize kanat oynayabilen bir forvet lazım. İşte Lavezzi türü.

Habere gelirsek çok büyük ihtimal yalan. Konuşmaya değmez.

Geri
Üst Alt