Tüm Atakları Öldüren Adam

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
Evet takım ataga cıkıyor güzelce paslaşılıyor en son bi adama geliyor sacha boey tüm yük bu adama düşüyor

buda rakibe pas attıgı icin

hic iyi ortası görülmemiştir

tüm ataklar hiç oluyor

gelip ferdiyi falan katmayın rica ediyorum iyi forumlar

Başlığı görünce kerem sandım. Şaka Maka kaç maçtır leşleri oynuyor sacha hücumdaki saçma hareketleriyle anca championship'te oynar.

Başlığı görünce kerem sandım. Şaka Maka kaç maçtır leşleri oynuyor sacha hücumdaki saçma hareketleriyle anca championship'te oynar.
onun icinde

Keremin ataklarını öldüren adam ''icardi'' olarak acabilirsiniz

Orta açmak yerine yay civarına yerden kesse çok daha müsait adamlar vardı ama her defasında ezbere şişiriyor arka direğe

böyle gider ise baslık ucar

Takımda bence en son sallanacak oyuncu yav. Forvete topu tek bir oyuncumuz bile ulaştıramadı bugün.

Ortaları gerçekten kötü ama pas mevzusunda çok katılmıyorum, ciddi bir senkron sorunu var önünde ve göbekte oynayan futbolcularla. Bir türlü o ver-kaç için anlaşamıyorlar. Özellikle Mertens oyundan çıkınca bu çok daha net belli oluyor, Mertens ile bu konuda daha iyi anlaşıyor. Barış falan varken zaten sinir krizi geçiriyor sahada 😄

Burda en büyük hata hoca da, adamin capi bu kadar, neden demiyor boeya kardes sen orta kesemiyorsun, ya topu yerden oyna yada sifira inip defansin arkasina pas at diye , oda bizim gibi durumun farkinda ama birsey yapmiyor bu konuda.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EVET

boey efendi gecmıs olsun

şu takımın başına okan yerine beni koyun

daha ne yapması lazım bu adamın kesik yemesi icin

Geri
Üst Alt