Tüm Spor Müsabakaları Resmen Ertelendi

eğer 3-4 hafta erteleme kararı çıkarsa ve zaman dolduğunda şartlar iyileşmezse liglerin bu haliyle tescil edilme ihtimali de gündeme gelecek bana göre.

eğer 3-4 hafta erteleme kararı çıkarsa ve zaman dolduğunda şartlar iyileşmezse liglerin bu haliyle tescil edilme ihtimali de gündeme gelecek bana göre.
Aynısını yazdım önceki sayfada eğer durum daha kötü olursa ne olacak düşünen yok erteleme olursa şayet öyle pat diye tekrar ligi başlatamazlar oyuncuların antrenman eksikliği, yurtdışına giden oyuncuların durumu vs. Liglerin olduğu gibi tescil edilme veya iptal olma ihtimalini kimse konuşmuyor niyeyse herkes emin 1 ay sonra tekrar oynatılacağına.

Aynısını yazdım önceki sayfada eğer durum daha kötü olursa ne olacak düşünen yok erteleme olursa şayet öyle pat diye tekrar ligi başlatamazlar oyuncuların antrenman eksikliği, yurtdışına giden oyuncuların durumu vs. Liglerin olduğu gibi tescil edilme veya iptal olma ihtimalini kimse konuşmuyor niyeyse herkes emin 1 ay sonra tekrar oynatılacağına.

Tescil edilirse edilsin yapacak bir şey yok sağlıktan önemli değil.

Fifa üzerinden oynasınlar maçları. Bizde Lemina ve Seri katılsın.

ETedxwOWkAI69Hm

Sağlam muhalefet.

S

bakan muhtemelen nihatın sinekten daha degersiz ve hicbir yetkisi olmadıgını hissettirecektir canlı yayında

Erteleme haberi tam olarak gelmeden son bir kez içimi boşaltıyım. Bu süreci yönetemeyen yöneticilerin Allah belasını versin inş.

Geçen hafta niye oynattınız, bu hafta niye ertelediniz gibi sorular var ama olsun yine de olumlu bir gelişme.

Son Dakika Spor Bakanı Açıkladı. Ayrıntılar birazdan...

Geri
Üst Alt