Tüm Spor Müsabakaları Resmen Ertelendi

Nihat Ozdemir bu bildiriyi begenmedi.

zaten alamıyorlar yahu adam cumhurbaşkanımızla bilim kurulumuzla toplantı yaptık diyor. daha ne desin?

atamayla göreve gelen bir ekibe saydıracağınıza hükümete saydırın biraz yaw.

Hükumeti savunmuyorum zaten balık baştan kokar. Bundan sonra gelecek olan federasyon başkanları da bu sistem ile seçilecek.

bana ligler tekrar başlamayacak gibi geliyor.

19-20 sezonu 26. hafta maçları ile bitmiş olabilir.
Virüsün önü alınamazsa veyahut tedavisi bulunamazsa olacak olan o belli. Ya sezon yok sayılır ya da mevcut sıralamaya göre lider takım şampiyon ilan edilir. Önemli olan insanların sağlığı. Herkes can derdinde. Futbol şu an için anlamını ve önemini yitirmiş vaziyette zaten.

Spor bakanı diyorki özellikle yabancı oyuncular yurtdışına çıkışlar ve dönüşlerde 14gun kuralına dikkat etsin

Sn bakan komple.ucuslarin durdurulduğunu bilmiyormu acaba

dedi ve ertesi gün seyircisiz oynama kararı alındı ve maç seyircisiz oynandı.

"Ligler ertelenmeyecek"

dedi ve ertesi gün ligler ertelendi.

Bu kadar vasıfsız, konumundan uzak; daha da acısı bir yere bağlı (Fenerbahçe sk) bir TFF başkanı daha gördünüz mü? Demirören onca sene başkanlık yaptı; böylesine rezil olmadı. Onun bile bir duruşu vardı. Utanma varsa istifa eder; yoksa da istifaya zorlanır. Bugünden itibaren Nihat Özdemir'i ve kararlarını kimse ciddiye almaz.

Ts nin , başakın, kasimpasanin erteleme istemediği net mi? Kim söyledi bunu ?

ertelenmesini istemiyoruz diyen yavşaklar şimdi cımhırbışkınımızı tişikir idiyiriz diye ortalıkta dolanmaya başlarlar.

2-3 hafta sonra belli olur bence. Eğer düzelme olmazsa bitirirler veya Final Four yapılır. Ligden düşen de olmaz.

hasta sayısı mevcut trendde artmaya devam ederse ekstra bir uygulama olmadan lig 26 hafta sürmüş gibi varsayarak bitirirler diye düşünüyorum. ama düşme çıkma işi biraz karışır çünkü alt ligde playoff ile gelecek bir takım olacaktı normalde. düşme olmaz deseler alt ligin ilk 2 sıradaki takımı razı gelmez.

hayırlı olsun yannız fatih terimin sonraki süreçte "milleti futbolla mı uyuşturmaya çalışıyorlar" söylemi baya başını ağrıtacak.
ayrıca bu süreçte tamer tuna hocadan sonra cesaret gösteren ilk kişi oldu tebrik etmek gerek kendisini

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt