Tüm Spor Müsabakaları Resmen Ertelendi

Türk futbolunun efendisi, sözünü geçirmeyi yine başardı ve insan sağlığı için ligleri erteletti. Gerekirse aylarca maç izlemeyelim World Class Galatasarayımızı çok özleriz ama futbolcularımızın sağlığı önemli. Oynanmasin abi izlemeyiverelim abi.

Fatih Terim büyüksün adam

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olsun genede rezil oldugunu degistirmez
Serdar Ünsal

hayırlı olsun yannız fatih terimin sonraki süreçte milleti futbolla mı uyuşturmaya çalışıyorlar söylmi bya başını ağıtacak.
ayrıca bu süreçte tamen tuna hocadan sonra cesaret gösteren ilk kişi oldu tebrik etmek gerek kendisini

Bunu nerede söyledi? Biraz araştırdım bulamadım.

hayırlı olsun yannız fatih terimin sonraki süreçte "milleti futbolla mı uyuşturmaya çalışıyorlar" söylemi baya başını ağrıtacak.
ayrıca bu süreçte tamer tuna hocadan sonra cesaret gösteren ilk kişi oldu tebrik etmek gerek kendisini
öyle bişey demedı heralde ft bende dinledım futbol mılletın afyonu tarzı bısey dedı

Yaşını başını almışsın, Türkiye'nin en zengin 3-5 adamından birisin gel gör ki dün koltuğa oturan adamlar seni böyle maymun ediyor.

Maskeli hamsi konusacak mi simdi?

Futbol bu ulkede GS a karsi oynanan oyun malesef. Bu hafta sonu bjk ve bassak 0 puan alacaklar ve zirve sekillenmeye baslayacakti iyce.

Gecen hafta olmasi gereken simdi yapilmis olsa da %100 dogru karar.

He bu arada keltos nihatin o pozisyonda oturmasina gerek kalmadi. Ilkokul cocugu koysak o da bu kadar yonetir ve soyledikleri en fazla keltos nihat kadar yanlis cikabilirdi.

Bazen kizsamda seviliyorsun hoca. Bosuna imparator dememisler sana. Helal olsun. Muslera adamin dibisin.

Geri
Üst Alt