Tüm Takıma Ceza!

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
ozbektudor.jpg

Galatasaray'da yönetim bugünkü toplantının ardından tüm takıma para cezası verme kararı aldı.

Türk Telekom Arena’da yapılan Galatasaray haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında futbolculara verilecek ceza da belirlendi.

Avrupa Ligi’ne katılabilmek için ligde son viraja girilmesi nedeniyle kadro dışı cezalarının şu anda takıma zarar verebileceğini düşünen yönetim tüm futbolculara para cezası kesti.

Gamaspor

Moderatör tarafında düzenlendi:
guzel
bi 3-4 milyon euro toplayin

2 flas isimle görüsüyormusuz :asd:

Yine korkmuşlar Sneijder, Selçuk, Bruma'ya güçleri yetmemiş gariban Muslera, Linnes, Rodriguez gibi adamlara olmuş.

ulan linnesin hakan baltanın sinanın josuenin ne suçu var bunlar harbi yönetici filan değil beyinsiz topluluğu

taptap

Yeni sezonun yalan serisi 5-6 ismin transfer edilip, 2'sinin ise flaş transfer olacağı söylemiyle başlamış oldu.

Geri zekalı herifler kadrodaki tüm oyunculara ceza kesmek nedir lan ... Adamlara ödeyemediğiniz maaşlarından birde ceza mı uyguluyorsunuz ?

Her gün yeni bir skandal yasiyoruz. Allah belani versin Dursun.

Birde ayrıca bi futbolcuya en fazla alacağının %10'u ceza kesebilirsiniz

Sneijder'e 2.5 milyon ceza kesmekten filan bahsediliyordu eğer öyle bişey olursa bu guido albers çakal hemen mevzuyu Fifa'ya taşır ve saniyesinde serbest kalır Wesley

akli melekeleri yerinde olan bir insanlar topluluğunun vereceği karar değildir arkadaş bu

Ama Galatasaray'ın futbol aklı Dursun&Mehmet Özbek ve Cenk Ergün üçlüsü olduğu için her şey olur

2 flas isim adem ile titi diğerleride serdar ve denizdir..

hahaha yine fifa'lik edecek. ozaman küme düsen takimlar, futbolcularina hic maas vermesin

Eee yani?

Manyak mısınız abi?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Evren Göz‏ @evrengoz
Muslera, tesisten ayrılırken kapıda bekleyen taraftarlarla arabanın içinde fotoğraf çektirdi. Giderken de "Hadi beyler görüşürüz" dedi :)

Geri
Üst Alt