Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.440
- 5.362
- 1.743
Ben mesela sadece Galatasaray anladım ilk başta meğer dünya geneliymişHatta gelecek yarışmayı ben organize edicem, daha dar bir konseptte olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mesela sadece Galatasaray anladım ilk başta meğer dünya geneliymişHatta gelecek yarışmayı ben organize edicem, daha dar bir konseptte olacak.
Üstat Sabri'yi sen koymamışsındır diye düşünüyorum en azından.Ben mesela sadece Galatasaray anladım ilk başta meğer dünya geneliymiş
Yok ya Sabriyle ne işim var Neco'nun Sivasa attığını koyardım en kötüÜstat Sabri'yi sen koymamışsındır diye düşünüyorum en azından.
Ümit Karanın Manisa'ya attığı efsane gol varken onu koyan kim merak ediyorum.
en iyi asist yarismasiniBu arada bunu gelenek haline getirelim, gol litetatürü dar üyelerimize de yardımcı olmuş oluruz.
Konseptleri beraber belirleyelim ama bir daha böyle yapma, skala çok geniş.en iyi asist yarismasini
en iyi frikik golunu
falan duzenlemeyi dusunuyorum.
su konuyu acali bir gun oldu 860 like almisim. hayriyi yakinda indiririm zirveden
Virus konusuna gel fikirlerin benim icin kiymet arz ediyorKonseptleri beraber belirleyelim ama bir daha böyle yapma, skala çok geniş.
20 kişilik düzenlemiştim sayıyı tutturduk başkanKaç kişi katıldı kaç kişilik yer var yazsanıza olm
arkadaşlar puan tablosu şuan karşımda 2. sırada öyle bir isim var ki şaşıracaksınızz
şuan söyleyememLukunku mu krds Kim olabilirki
en iyi asist yarismasini
en iyi frikik golunu
falan duzenlemeyi dusunuyorum.
su konuyu acali bir gun oldu 860 like almisim. hayriyi yakinda indiririm zirveden