GSC Haber Tuncay Maldan: "Barış'ın maaşı, bugünün kuru ile 2 milyon euro"

Okan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra

Gol atar unutulur diyenler olacak belki ama okadar kolay olacagini hic zannetmiyorum

Ayrica farkli bir oyuncu da ayni sekilde problem cikarabilir,bunlari düsünerek bir karar almak lazim
Asıl satılırsa aynısini başka oyuncular yapar. Adam amacına ulaşıyor olur.
Amacına ulaştirmayacaksin, takıma da zarar verdirmeyeceksin.
Bak benfica kerem i çat diye oynattı fenere karşı, hakan takım arkadaşlarıyla laf dalaşına girdi hicbirsey olmadı sonra

cl'de oynayacağımız sezon taraftara, sözleşmesine ihanet etmiş herifin nesine sarılalım

sanki bu kulüp onu aç bıraktı
yürüsün gitsin
barış alper'den başka koşan topçu mu kalmadı dünyada

rizelinin teki arap cukkasına tamah etti diye kulübü muz cumhuriyetine çevirecek değiliz

Kendi ritmini kaybeder barış muhtemelen
Kendi içinde çatışıyordur şuanda adam

Taraftarla barışması için maç sonu icardi koltuğunun altına alıp taraftara götürmesi gerekir

Baris'i ya satacaksın yada affeteceksin; baska bir seçenek var mi ? Olayı uzatmaya gerek yok, olayı uzatmanın Galatasaray'a hiçbir faydası yok.

Ne yalan söylim kızdım ama bende barışı affetmeye meyilliyim. Böyle güçlü bir oyuncuyu başka yerde bulamayız

Kalp kırıldı bir defa eskisi gibi olamaz.en beklemedigimiz adam bunu yaptı. Hain haindir ve tekrar yapacaktır..iyi paraya satıp yerine 2 tane adam almalıyız..onun da kariyerinin bitişini izleriz..

hoca doğru açıklama yapıyor
bence yine de satacağız neom'a ama hoca çıkıp oyuncuyu ateşe atan bir açıklama yapsa bu elimizi zayıflatır.

Öncelikle hoca ve takım sahip çıkacak, sonra yönetim, sonra da sahadaki performansına göre taraftar. Hoca ve takım gerekli adımı atmış gibi gözüküyor. Devamına bakacağız artık.

Kendi adıma sarılmıyorum, kendini olduğundan büyük topçu sandı. CL'de bu teknik ile zaten zor iş yapar. 50+Keçiören payı sonra güle güle

Karşındakini ezmeden ona anlayış göstererek onu pişman etmek ve daha güçlü dönmesini sağlamak bir hamledir. Ben de yaşadım bunu. Eğer karşında biraz insani tarafları güçlü biri varsa bu tavrından sonra çok daha güçlü şekilde dönüp kendini affettirmek için ekstra uğraşabilir. Umursamaz biriyse ayrı, bu söylediğim hiçbir işe yaramaz ama Barış umursamaz bir tip değil aksine bence gazla çalışıyor.

Biraz insanları idare eden, beraber çalışıp didinen herhalde herkes de farkındadır bu söylediklerimin. Herkes bir yerlerde yaşamıştır bunları.

Hoca ele almis olayi, taraftarada yolu gostermis.

Bundan sonra biraz zaman alacak ama umarim tatliya baglanir.

Bu konuda hoca ne derse o.

Dün Hasan Şaşın anlattıklarından sonra herkes işte bu bravo hasan cimbomun gerçek çocuğu hasan diyordu. Şimdi Barış Alper sütten çıkmış ak kaşık oldu. Neymiş okan buruk böyle demiş. Barış o saygısızlığı Okan Buruk'a yapmadı. Galatasaraya yaptı. Parasını veren onu var eden takıma karşı yaptı. Yani buradaki herkesin gönül verdiği takıma karşı yaptı. Benim olduğu gibi şüphesiz buradaki birçok kişinin en sevdiği oyuncu 3 gün öncesine kadar Barış Alperdi. Ama yaptığı saygısızlığı ben 40 yıldır görmedim bizim takımda. Bu hata değil. Hata dediğin anlık bir reflekstir. Bu belli ki Barışın planladığı bir şeydi akıl hocalarıyla. Menejerinin açıklamasını Barışın bilmeme ihtimali sıfır. Galatasarayın değerleri Okan Buruk'un takımda elinde bir oyuncu daha olması düşüncesinden, Okan ne derse o diyenlerin Okan sevgisinden çok daha büyüktür.

Bir ceza kesilebilir.
Menajeri değişttirilebilir. Hepsine OK.
Ama herkes hata yapar kısmı çok doğru. Bizim futbolcularımız mental olarak çok sağlam futbolcular da değil. Aynı zamanda cahil insanlar da. Kafalar karışabilir. Süreç yönetilemeyebilir. Yunus da 1 sene sözleşme imzalamadı mesela. Tamam siyah ekran paylaşmadı vs ama onun da kafası karıştı.

Geri
Üst Alt