- 2 Nisan 2012
- 43.341
- 22.330
- 2.888
ALTINA İMZA. KALIBIMI BASARIM.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Programın tamamı
Barıs mevzusu 53 dk. Itıbaren
Bende sneijder hikayesini merak ettim
Hasan sas guzel vermis cevabını. Ayrica Hasan babayi Barcelona, real madrid falan istemiş ve gitmemiş. Helal vallahi.Yüzde yüz Selçuk demiştir Sneijder’a neden bu kadar verdiniz diye.
Allah seni bildiği gibi yapsın barış bu kadar saf geri zekalı biri olduğunu asla tahmin edemezdim çok mu zor arkadas çıkıp iki kelime laf etsen ben Galatasaray kulübün sözleşmeli oyuncusuyum beni isteyen önce kulübüm ile görüşüp anlaşacak kulübün menfaati ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırım demen böyle yaparak eline ne geçecek bu ne ergen tavırlar böyle takım arkadaşların yüzüne nasıl bakacaksın onları böyle yarı yolda bırakmak yakışıyor mu sana koca kulübün huzurunu kaçırdın tebrik ederim en büyük fenerli istesede başaramazdi bunu acayip kırgın ve kızgınım kendisine .
Hasan sas guzel vermis cevabını. Ayrica Hasan babayi Barcelona, real madrid falan istemiş ve gitmemiş. Helal vallahi.
Kerem olsun barış olsun ortalık yangın yeriyken neden çıkıp iki kelime etmiyorlar anlamıyorum bu kadar mı zor kendi düşüncelerini dile getirmek benim düşüncem benim istediğim bu veya şu arkadaş bizde bilelim ona göre tavrımızi alalımBa
Barış baya baya saf zekası iyi seviyede olmayan bir insan
Sinan yılmaz iyi özetledi. Bunun menajerinin tek önemli topçusu barış ve altın yumurtlayan tavuğu kesmeye karar verdi voleyi vurmak için ve barış'ın aklını çeldi. Menajerlerinin para kazanma projesi bu işben bunun sözleşmesinden de transferinden de bir halt anlamadım. büyük ihtimalle ortada arap kulübünden bir teklif bile yok. bunun menajer kendi kafasına göre oyun çevirdi. transfer bitimine az kala kulüp tutuşur, istediğimiz sözleşmeyi alırız diye düşündüler ama ters tepti. keremdir, barıştır gereksiz işlerle enerjisi emiliyor taraftarın
3 milyon yapalım otur. Adam gibi istesen zaten yapardık Maldan, bu çingeneliğe gerek yoktu.