Tunceli'de Köpek Katliamı!

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
gLEVaR.jpg

#TunceliPülümürKöpekKatliami

Tamam katletmek kötü şey ama başıboş köpeklere de bir çözüm bulunması lazım.

Etimesgut'ta can aldı, ODTÜ'de, 100.yılda, Bağlıca'da yüzlerce köpekten dolayı insanlar sürekli tedirgin. Açıkçası ben mahallemde köpek görmek istemiyorum.

Hayvan sevgisi fazla olanlar hepsini sahiplenir mi, Belediyeler toplar bu köpekleri bir yerde bakar mı, sınır dışına mı atılır onu bilemem ama insanlara tehlike saçıyorlar. En azından Ankara'da.

Tunceli'deki olayın detayını bilmiyorum ama katletmeden bir çözüm bulunmalı bu soruna.

şimdi mi tunceli olmuş ismi! neyse... sözde övüle övüle bitirelemeyen tuncelinin pardon dersimin aslında isminden daha çok kafa yapılarının değişmesini gerekli olduğunu öğrenmiş olduk.

Katledilmesi kötü ama saldırıp öldürdükleri yaraladıkları bir çok zavallı insan var barınaklara alarak çözülebilse keşke

Katledilmesi kötü ama saldırıp öldürdükleri yaraladıkları bir çok zavallı insan var barınaklara alarak çözülebilse keşke

arkadaşım sen onları suçlayamazsın hayvan sonuçta onlar doğası gereği korktuğu zaman yada hayatta kalmak için vahşileşir. zor durumda kendi yavrusunu bile yiyen bu hayvanlar zor durumda insanlara hiç acımaz hele gücünün yeteceğini sezdiği an saldırması kaçınılmaz. dediğin gibi bu durumu insanların çözüm bulması lazım.

Etimesgut'ta can aldı, ODTÜ'de, 100.yılda, Bağlıca'da yüzlerce köpekten dolayı insanlar sürekli tedirgin. Açıkçası ben mahallemde köpek görmek istemiyorum.

Hayvan sevgisi fazla olanlar hepsini sahiplenir mi, Belediyeler toplar bu köpekleri bir yerde bakar mı, sınır dışına mı atılır onu bilemem ama insanlara tehlike saçıyorlar. En azından Ankara'da.

Tunceli'deki olayın detayını bilmiyorum ama katletmeden bir çözüm bulunmalı bu soruna.

hiçbir köpek (hele hele sokak köpeği asla) tetiklenmedikçe bir insana saldırmaz. o köpekler insanlar yüzünden tehlike saçıyorlar. her geçen tekme-taş atıp sopayla kovalarsa olacağı bu. sokak köpekleri ne enerjisini boşuna harcar öyle etrafa saldırarak, ne de kendisini tehlikeye atar. mahallendeki köpeklerin saldırmasının sebebi de mahallendeki insanlardır.

hiçbir köpek (hele hele sokak köpeği asla) tetiklenmedikçe bir insana saldırmaz. o köpekler insanlar yüzünden tehlike saçıyorlar. her geçen tekme-taş atıp sopayla kovalarsa olacağı bu. sokak köpekleri ne enerjisini boşuna harcar öyle etrafa saldırarak, ne de kendisini tehlikeye atar. mahallendeki köpeklerin saldırmasının sebebi de mahallendeki insanlardır.

100.yılda veya ODTÜ'de kimsenin köpek görünce eline taş sopa alarak saldırdığını zannetmiyorum.

İşte size gram saygım yok. Ben her gece parca et alır kaynatir evimin karşısındaki büyük bir parktaki tüm köpekleri beslerim. Neden beni isirmiyor? Kendi kopegimde var. Sizden daha insan hepsi emin olun buna.
Gerçi sizin sucunuz da değil. Ailenizin sucu. Siz o canlılara kopek diyorsunuz ya bence kavram karmaşası yaşıyorsunuz.
Ben de mahallemde insan görmek istiyorum hayvan(!) değil.

bi git işine. köpekler kendisinden korktuğunu gören herkese saldırır ama korkmayan kişilere çoğunlukla bulaşmaz. köpeklerin içgüdüsünde korkak canlılara saldırma eğilimi vardır çünkü onlara göre bir canlı ondan korkuyorsa zayıftır ve avlanmalıdır. bir işe başladığımda köpeklerin olduğu yerden geçiyorumdum 3-4 günde anladı hayvanlar onlardan korkmadığımı daha sonra havlamayı kestiler. ama yine aylarca ordan geçen aynı insanlara havlayıp duruyorlar.

bi git işine. köpekler kendisinden korktuğunu gören herkese saldırır ama korkmayan kişilere çoğunlukla bulaşmaz. köpeklerin içgüdüsünde korkak canlılara saldırma eğilimi vardır çünkü onlara göre bir canlı ondan korkuyorsa zayıftır ve avlanmalıdır. bir işe başladığımda köpeklerin olduğu yerden geçiyorumdum 3-4 günde anladı hayvanlar onlardan korkmadığımı daha sonra havlamayı kestiler. ama yine aylarca ordan geçen aynı insanlara havlayıp duruyorlar.

Sen bi git işine. Senden ve senin gibilerden daha insan hepsi emin ol.

İşte size gram saygım yok. Ben her gece parca et alır kaynatir evimin karşısındaki büyük bir parktaki tüm köpekleri beslerim. Neden beni isirmiyor? Kendi kopegimde var. Sizden daha insan hepsi emin olun buna.
Gerçi sizin sucunuz da değil. Ailenizin sucu. Siz o canlılara kopek diyorsunuz ya bence kavram karmaşası yaşıyorsunuz.
Ben de mahallemde insan görmek istiyorum hayvan(!) değil.

Terbiyesizlik yapma utanmaz riyakar bebe.

Yazdıklarımı bir oku bakalım ne demişim. Herkes köpek sevmek zorunda mı ayrıca?

Daha geçen hafta Bağlıca'da arkadaşım bebek arabasıyla çocuğunu gezdirirken saldırıya maruz kaldı. Buna ne yapacağız? Ben mahallemde böyle başıboş köpek de hayvanlaşmış terbiyesiz insancık da görmek istemiyorum.

Bir de bilmediği tanımadığı adama laf sokuyor pislik adam.

Saygısı yokmuş. İnsan canını hiçe sayıp, sanki köpekler öldürülsün demişiz gibi köpek avukatlığı yapan adam bana saygı gösterse ne olur göstermese ne olur. Daha adam gibi okuması yok, saygı gösterecekmiş..

Son düzenleme:

saldırmakla havlamayı aynı şey sanan, çok biliyorsun değil mi köpekleri (hayvanları). malum siyasetçiyle aynı kafadasın "içki içen ayyaştır, gavattır" gibi "köpekler zayıf gördüğü canlıya saldırır" diye geziyorsun. boş boş konuşup canımı sıkma. al bu videoyu izle kendisinden 100 kat daha zayıf canlıya saldırma eğiliminde değil mi köpek Türkiye'nin en büyük köpeği Fifi ve en küçük köpeği Fındık - YouTube

katletmek ne demek yaparsın barınak sahip çıkarsın hayvanlara.sokak köpekleri arkadaşların dedigi gibi saldırmaz.taş atan mı tekme atan mı ararsın.insanlar kışkırtıyor.

Hic süphesiz köpeklerin katledilmesi cok serefsizce birsey. Yazik günah.

Yalniz bazi arkadaslara katiliyorum. Ne zaman Türkiye'ye gittigimde basibos gezen sahipsiz köpekler görüyorum. Buna bir cözüm bulunmali. Almanya'da böyle birseyi mesela göremezsin, gerci onlarda köpeklere cok meraklilar, bircok kisinin evinde köpek var.

Adam başıboş köpekleri katledin demiyor, belediyeler bir yerde baksın diyor ki yapılması gereken de bu. Yurtdışında sokakta bir tane bile başıboş köpek görmedim ben henüz, belli yerlere götürüp bakıyorlar köpeklere.

Ben köpekleri severim ama herkesin köpeklerle iyi ilişkileri olmak zorunda değil, masum köpeklere taş atan aptallar da var, durduk yere adam kovalayan köpekler de. İsteyen alır evinde bakar köpeğine, köpek fobisi olan adam ne yapacak peki bir de bunu düşünün.

Sırf mahallesinde başıboş köpek istemediği için adamı hayvan düşmanı ilan etmeniz yanlış.

Geri
Üst Alt