Tüp Mide Ameliyatı Olan Var Mı?

Milf den çocuk yaparım belki
Git No GIF by TRT

Adam çoluk çocuğa karıştı bende olsam gelmem
Bak burdan yazıyorum bi gün çocuğum olursa bırakıyorum forumu tahmini 2045 falan

Çoluk çocuğa karışısı da zor oluyor aynen.

Bu arada 2. yavru aslan geliyor Allah’ın izniyle :red:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bak burdan yazıyorum bi gün çocuğum olursa bırakıyorum forumu tahmini 2045 falan
Sen milf peşinde ölürsün

Sen milf peşinde ölürsün

Git No GIF by TRT

Tatildeyim şekerim :red:

Ekli dosyayı görüntüle 294753

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Soldaki bayrak direği var ya

Forumu ihmal etme lan hıyar

Koyun can derdinde kıçında öküz bağırıyor , Kasap et derdinde pirzolamı yesem antrikot mu? diye onun derdinde :cry:

Eğer kilon 130 140 civarına gelmediyse tavsiye etmem. Bu ameliyatı olup tekrar kilo alan çok insan var.

Şampiyonluk görememekten bayılmış bir kuş gibi yataktan kalkamayacak hale gelmediysen obezetiden asla asla asla tavsiye etmiyorum.

Çevremde bu ameliyatı olup ardından kafasını taşlara vuran çok insan oldu.

Zira bu ameliyat tıpkı dişin ağrıyınca ağrı kesici almak gibi bir şey. Miden Fenerbahçe'nin orjinal yıldız sayısı kadar küçülünce otomatik olarak yiyemiyorsun zayıflıyorsun. Ancak, bu senin alışkanlıklarını bırakabileceğin, doğru beslenme uygulayabileceğin anlamına gelmiyor. Zamanla tekrar ufak ufak büyüyor mide en nihayetinde. Ve sen yanlış beslenme alışkanlığına devam edersen, tekrardan bi bakmışsın 2-3 senede veya 4-5 senede hooop eskisinden beter hale gelmişsin.

Ki altı üstü vermen gereken kilo belki de 20. 20 kilo nedir lan. Hiçbir şey değil. Son derece basit bir diyetle (yani kendini kasmadan) zaten 1 yılda raaaad raaaad verirsin kiloyu.

Benim eski ofis arkadaşım oldu bu ameliyattan. Çocuk tığ olmuş, bir before-after fotisi gösterdi de inanamadık. Çok memnundu. Üç kaşık pilav, döner yeyince doyuyordu eleman. Yalnız, mesela biraz tuzlu veya yağlı gelince yedikleri çok kötü oluyordu. Böyle beti benzi atıyordu. Düz gözlemim böyle

Geri
Üst Alt