turgay demir

Bence bu adam fazla ciddiye alınıyor. Zaten adamın amacı trollük yapıp gündeme gelmek. Dikkat ederseniz hep Galatasaray hakkında olumsuz konuşuyor ve çoğunu bilerek Galatasaray taraftarını kızdırmak için yapıyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jahovic'in kart doğruymuş..bjklilerin gerçek yüzü

Bu adam da net amigo. 5 para etmez. 0 futbol bilgisi. Tüm örnekler Beşiktaş üzerinden filan. Saçma sapan.

Medyada bunun gibi bir galatasarayli amigo olmamasi gosteriyor herseyi zaten

Tipik bir sözde salak spor yorumcusu konusunu açmaya bile değmez.

quaresmanın yeteneği = 10x ronaldo haa :asd:
şu ronaldo yeteneksiz ama çok çalışıyor saçmalığı da rezalet 1 klişe oldu herif nasıl yeteneksiz yaw futbolu son 2 senedir faln takip ediyorlar galiba gerçi bu futboldan bihaber turgay kekosunun ronaldoyu fln tanıması bile büyük mucize

Vallahi nasil bir ülkeyiz biz. Böyle bir gerizakali yorumculuktan para kazaniyor, baskada birsey demiyorum

Evren Turhan şu herife nasıl dayanıyor gerçekten takdire şayan. Onun yerinde ben olsam her program tekme tokat dalardım şuna kuşkusuz.

sent via GSC

Medya herkese istediğini beriyor beyler.

Uğur Meleke, Demirkol ve hatta Karakullukçu taraftaların büyük çoğunluğunun talebi değil.

Herkes medyada kendisini öcen veya savunan birini görmek istiyor.

Bu da işte Beşiktaşlılaı tatmin etsin, çıktığı kanalı izletsin diye orada tutuluyor.

Hincalla bunu kiyaslamak hincala hakarettir Hıncal komple bir gazetecidir bilgilerinin ceyregiyle bu lağım faresini döver

Gercek bir reis sevdalisi vatansever . 15 temmuzda tanklarin onune yattigina suphe yok .

acaba ne kadar para kazanıyor bu hiç anlamadığı işten

Gelmez orası kesin de herif Türkiye'den Bjk ye sempati beslediği açık değil mi ?

Q7,Pepe ile yakın arkadaştı bir dönemler o yüzden demiştir yine de boş laf tabi

Geri
Üst Alt