Turgay Demirel: ''FB Ülker'i şampiyon oldukları için tebrik ederim''

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
NTVSPOR'a canlı yayına bağlanan Turgay Demirel açıklamalarda bulundu;

Galatasaray'ın aldığı kararları aceleci bulduğunu belirten Demirel, ilerleyen senelerde, bu kararın pişmanlık yaratacağını vurguladı. Ligden çekilme kararına karşı da; ''Amatör lige kadar düşerler, bunu hiç bir Galatasaray taraftarı istemez sanırım'' diye konuştu.

''Galatasaray TBF'yi tanımıyoruz diyor, o zaman maçlara neden çıkıyorsunuz?''

"Bu yaşananlar karşılığında 'Küme düşüreceğiz, Euroleague'e katılmalarını engelleyeceğiz' gibi hamasi sözlere gerek yok. Yönetmelik ne diyorsa onu yapacağız. 6 ay sonra ne kadar yanlış bir karar aldıklarını görecekler. Avrupa Ligi'ni şu an bilimoyurm. Sıralamalara göre belirleniyor gidecek takımlar. Bu hatanın minimum zararla atlatılması lazım. Yönetim Kurulu'nda değerlendireceğiz. Sorunları ve hataları gözardı etmeyeceğiz."

"Ligden çekilmek, en son akla gelecek şeydir. Bunun anlık bir açıklama olduğunu düşünüyorum"

"Sayın Aysal'ın görüşmemizde beni istifaya çağırdığı iddiası doğru değil"

"Benim hakkımda final oynayan iki ekip de basın toplantısı yapıp şikayet ediyorsa, biz işimizi doğru yapıyoruz demektir"

"G.Saray Banvit'i bu hakemlerle eledi. Hakemlere gösterilen tepkiler, çalınan minareye kılıf uydurma çabası"

"Benim Disiplin Kurulu'nun para cezasını seyircisize çevirme ya da MHK'nin atağı hakemleri değiştirme yetkim zaten yok"

"Abdi İpekçi'deki olaylarla Ülker Arena'daki olaylar bir değil. Dolayısıyla birine saha kapatma, birine para cezası verildi"

"Aysal görüşmemizde bana saha boşaltılmazsa ve hakemler değişmezse maça çıkmayacaklarını söyledi."

Devamı birazdan...

İnşallah daha fazla o koltukta oturamayacaksın

3 Temmuz'a kadar bunu da dinleselerdi kim bilir ne numaralar döndüğünü görecektik.

Tamamını dinledim, yalnız bu adam ciddi ciddi bizim can güvenliğimiz sağlanamadığı için gitmediğimizi düşünüyor.

Twit duruyor hala;

Twitter / EurosportCom_TR : Turgay Demirel: Sorumluları ...

Hangisi Turgay Demirel sizce... :nargile:

bqljeaucuamggvv.png

6 ay sonra yolcu. Sikeciler yine Aribogan koltuga gecmesin diye rezillik yapacaklar.

Tapatalk

taraftar kitlemizi hic kullanamıyoruz. böyle oluncada bunun gibi satılmıs köpekler istedigi gibi at kosturuyor..

Bunların böyle korkusuz ve utanmadan yaptıkları açıklamanın sebebi var, hepsi siyasi destek alıyor ve oraya güveniyorlar.

Hahahah ağlak şikeciye bakın hele, sonun yakın tugaycık.

Ulan kel, orman çocuğu aziz basın toplantısı düzenlediğinde ona niye hiç cevap vermedin, hemen 2 maç seyircisiz ceza verdiniz atadığınız hakemlerde belli

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 takımda bizi beğenmiyor sürekli bir şeylerden şikayet ediyor demek ki doğru işler yapıyoruz. Bunu olumlu görüyoruz da dedi:asd:

azizin yalandan yaptigin bildigi içi der tabi.:D 4. maçtan sonra aziz bizim hocayi tehdit ettiginde nerdeydi bu kel. sus pustu. zaten herif yurt dişinda geziyor. maçta izlemiyor. disiplindede fenerliler var. onlar veriyor cezayi. fenerliler yönetiyor tbf yi.

İstersem görevi bırakmam diyordun bak ne oldu.Simdi görevi bırakacagım diyorsun.Akıllı ol aslanım.

azizin yalandan yaptigin bildigi içi der tabi.:D 4. maçtan sonra aziz bizim hocayi tehdit ettiginde nerdeydi bu kel. sus pustu. zaten herif yurt dişinda geziyor. maçta izlemiyor. disiplindede fenerliler var. onlar veriyor cezayi. fenerliler yönetiyor tbf yi.

Geçecek o işi ya bir de gazetelerde saçma sapan ceza haberleri çıkıyordu , buna kalsa bizden özür dileyecek, konu bir an önce kapansın istiyor.Başkan bununla yetinmemeli arkasında kim olursa olsun indirmeliyiz,yoksa seneye de aynı düzen devam edecek, bu yaptığımızın bir anlamı olmaz.

Geri
Üst Alt