Turgay Demirel'i Ağlattık

valla konu hakkinda pek bilgim yok baskan..

Bende kaan ile ilgili olumsuz birşey yazınca bilmediğim birşey oldu sandım, adam dün ntv spor da bizi haklı bulduğunu ve tbf'nin 7. maçı seyircisiz oynatması gerektiğini söylemişti...

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan yanlış bişey mi yaptı neyi kaçırdım?

kaan kural dün ntvspor canlı yayınında ''eğer ki Galatasaray'a 4. maçtaki olaylardan dolayı 2 maç saha kapatma cezası veriyorsan aynı şartlar dahilinde fener'e de 5. maçtaki olaylardan dolayı saha kapatma cezası vermelisin.'' dedi

Bende kaan ile ilgili olumsuz birşey yazınca bilmediğim birşey oldu sandım, adam dün ntv spor da bizi haklı bulduğunu ve tbf'nin 7. maçı seyircisiz oynatması gerektiğini söylemişti...

ya birisinlen kapismis diye yazdilar..ben de agzinin payini verseydi manasinda bi yazi yazdim..yoksa mevzunun tam olarak ne oldugunu salih kardesim biliyor..

Malum parti mi tehdit ediyor, FB mi tehdit ediyor açıkla Turgay böyle baskıya gelince pısırık olup ağlama.

Şikebahçe'si yenilseydi o zaman ne yapardı acaba?

Görün bakın yüz ifadesine kupa'yı verdıği anda, tüpçü'den sevinçli olur kesin

Ağlama Turgay. Bize iltimas geç demiyoruz hiçbir zaman. Sadece adil davran, eşit davran. Zamanında ekmek yediğin kaba sıçman ayrı bir durum. Fitil fitil burnundan gelir umarım bu yaptıkların.

Televizyonda zırlamak moda oldu artık. Ulan hep siz mağdursunuz zaten sıçtığımın memleketinde.

Ulan deyyus;

- Final serisinde hangi akla hizmet çifte standart uyguladınız ve bu şekilde standart dışı ceza verebildiniz? (Bakınız futbolda FB süper kupa maçında ceza çekmiyor.)

- Şike sürecinde tapelere yakalanarak rengini belli etmiş ve itiraz ettiğimiz ve serinin 2nci maçında bizi göz göre göre yakan birini nasıl bu maça atarsınız? Bu atamayı "ama iyi hakem bla bla" ile nasıl savunmaya kalkarsınız?

- Cezalar için raporları nasıl bahane edebiliyorsunuz. Sonuçta o raporları yazan zihniyet aynı zihniyet değil mi? Canlı yayınlanan ve her objektif izleyicinin benzer olaylar olduğunu söylebildiği bir ortamda, daha az anons edildi diye daha az ceza verdik diyebiliyorsunuz? Raporları düzenleyen, kararı veren hepsi senin ekibin, aynı bokun laciverdi. Bizi salak mı sanıyorsun?

- Milli takım antrenörüne taraftar ve yönetimden ana avrat küfür ediliyor, adam farklı kaybettiği bir maçtan sonra bile apar topar polis yardımıyla salondan çıkarılıyor, sen o maça temiz diyor, bir sonrakine önlemler alındı diyorsun.

İyi oldu böyle cümle aleme ilan oldu pisliğiniz, ne haliniz varsa görün şimdi.

Aziz 'in futbolu manüplasyonunun basketbola sıçramasına (zaten yıllardır sıçramıştı, göz göre göre devamına) isyan ediyoruz. Galatasaray basketbol liglerinden çekilmeli. Temizlendiğinde yeniden gelir, kafaya oynarız.

Geri
Üst Alt